Conferinta Internationala de Educatie a Adultilor, Iasi 25-29 Aprilie 2010

2

LATER EDIT, 25 IANUARIE 2010

Am primit la comentariile articolului curent următorul mesaj: „Va multumim pentru replicarea informatiei si va aducem la cunostinta ca datele in conferintei au fost schimbate in 25-29 Aprilie, 2010. Va rugam sa urmariti in aceste zile schimbarile care vor apare pe site si sa faceti si dumeavoastra modificarile.”

A treia Conferinţă Internaţională de Educaţie a Adulţilor
IEC – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, 21-25 Aprilie 2010

sigla123Noile forme de organizare sociala si de comunicare impun adaptarea si formarea unor deprinderi si competente specifice. Pornind de la ipoteza ca noile tehnologii de comunicare pot constitui veritabile instrumente pentru atingerea obiectivelor educatiei continue si a educatiei adultilor, cea de-a treia editie a Conferintei Internationale de Educatie a Adultilor isi propune sa analizeze impactul si importanta acestora. Scopul conferintei consta in initierea si sustinerea unui dialog al specialistilor si practicienilor in domeniul educatiei continue si al educatiei adultilor, a unui forum cu o larga participare a ONG-urilor, organizatiilor locale, regionale, nationale si internationale din domeniul public si privat, privind oportunitatile dezvoltarii fortei de munca in noile conditii ale societatii informationale.

Teme de interes
• Forme noi ale invatarii continue;
• Regiuni ale invatarii si educatiei;
• Retele de invatare continua;
• Continuturi si metode specifice noilor tehnologii de comunicare;
• Relatiile dintre utilizarea NTI si performanta – individuala/colectiva;
• Motivatii pentru munca in conditiile utilizarii NTI;
• NTI si piata globalizata a muncii – managementul migratiei fortei de munca;
• Inovarea sociala si politica adusa de NTI;
• Dimensiuni ale responsabilitatii sociale din perspectiva implementarii NTI;
• Impactul socio-cognitiv si simbolic al NTI de tip e-learning, e-government, e-democracy;
• Realitatea Comunicarii Virtuale.

Comitetul stiintific:
Prof. Dr. Dinu Airinei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iasi, RO
Prof. Dr. Dan Cristea, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iasi, RO
Prof. Dr. Constantin Cucos, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iasi, RO
Prof. Dr. Ion Dafinoiu, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iasi, RO
Prof. (H) Dr. Heribert Hinzen, IIZ/DVV, Bonn, DE
Prof. Dr. Romita Iucu, Universitatea din Bucuresti, RO
Dr. Gary E. Miller, International Adult and Continuing Education Hall of Fame, USA
Dr. James P. Pappas, International Adult and Continuing Education Hall of Fame, USA
Prof. Dr. Gheorghe Popa, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iasi, RO
Prof. Dr. Horst Siebert, University Leibniz, Hanovra, DE
Prof. Dr. Laurentiu Soitu, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iasi, RO

Comitetul organizatoric:
Dr. Oana Beldianu
Drd. Diana Chihaia
Ing. Adrian Istrimschi
Prof. Dr. Laurentiu Soitu
Stud. Aniella Vieriu
Limbile oficiale folosite in conferinta vor fi Romana si Engleza.

Date importante:
1 Decembrie 2009: Data limită pentru înregistrarea abstractului articolului

1 Februarie 2010: Data limită pentru trimiterea articolului în extenso şi confirmarea participării

15 Februarie 2010: Data limită pentru plata taxei de participare.

Detalii pe site-ul oficial iec.psih.uaic.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

  1. avatar

    Va multumim pentru replicarea informatiei si va aducem la cunostinta ca datele in conferintei au fost schimbate in 25-29 Aprilie, 2010.

    Va rugam sa urmariti in aceste zile schimbarile care vor apare pe site si sa faceti si dumeavoastra modificarile.

    Numai bine,
    Diana Chihaia

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.