Ateliere de antreprenoriat social și management de proiecte sociale

Ce facem și de ce?

Pentru a contribui la rezolvarea diverselor probleme sociale te invităm să învățăm să construim soluții prin antreprenoriat social.

 

Pentru cine?

Dezvoltăm și livrăm programe de workshopuri și soluții pentru companii, antreprenori și inițiatori ce dezvoltă afaceri și proiecte cu impact social pozitiv.

Obiectivele și conținutul programelor

Programele de workshop și training sunt structurate în funcție de mai multe criterii, printre care nevoia și obiectivele participanților și nivelul lor de experiență în dezvoltarea unei afaceri sociale.

Programe similare desfășurate recent:

Am desfășurat astfel de programe de training împreună cu mai multe organizații partenere: Fundația NESsT (Fabricat În Țara lui Andrei), KCMC, Impact HUB (Social Impact Award).

Cu cine?
Florin Ghinda, educator de spirit si gand pozitiv

florin-ghindaFlorin sustine acest demers prin programele sale de training si prin platforma de informatie si educatie pozitiva, www.RomaniaPozitiva.ro cu 20 de autori si peste 11 000 de articole de Bine despre Romania publicate inca din 2006.

Florin are peste 12 ani de experienta ca trainer pentru circa 4000 de participanti, iar domeniile de expertiza includ: gandire pozitiva aplicata pentru rezolvarea problemelor, antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding.

Florin este mare fan de biciclete, miscare in aer liber, muzica uneori chiar clasica si indiana.
Motivaţia principala a lui Florin este dorinţa şi increderea de a schimba lucrurile in Bine in Romania. Mai multe informatii aici si aici.

Facebook