Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cosmetice home-made pentru frumusețe naturală

0

 

385331_512199675466877_765164644_n

Ce?

Învăţăm şi discutăm deschis despre cum să îți faci singur(ă) acasă demachiante, loţiuni tonice, scruburi de corp, pudre parfumate, săpun simplu sau pentru ras, after-shave … şi multe alte minunăţii pentru toată familia, toate doar din ingrediente naturale şi accesibile: plante sub diferite forme, uleiuri şi unturi naturale, uleiuri esenţiale, fără coloranţi, conservanţi şi alte substanţe sintetice.

Cu cine?

Mă numesc Ioana Zachia şi în timpul liber fabric o serie de cadouri parfumate pentru prietenii mei şi nu numai…

Mă găsiți ușor pe https://www.facebook.com/MidoriSoap.

Cu ce?

Cu bună dispoziţie şi cât mai multă curiozitate.

Când, unde?

În mansarda incubator107, pe Str. Traian, nr. 107.

 

Miercuri, 9 ianuarie 2013 de la 19:00 la 21:00

Duminică, 13 ianuarie 2013 de la 16:00 la 18:00

Duminică, 20 ianuarie 2013 de la 12:00 la 14:00

 Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă curajos   aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 90 lei pentru întreg atelierul sau 30 lei pentru fiecare întâlnire.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.