Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dăruiește-te… pe Tine!

0

incubator107

Ce?

În acest An Nou Dăruiește-te… pe Tine!

„Cel mai prețios dar pe care-l putem face cuiva este prezența noastră” Thich Nah Than

Știi prin ce contribui la bunăstarea lumii?

Ai vrea să te cunoști mai bine și să îți știi darurile unice?

Dorești să îți dezvolti abilitățile de a cere, da și primi?

Acest atelier este o invitație către a fi mai generoși cu ființa și prezența noastră în lume, mai atenți și conectați, mai conștienți de darurile noastre, mai împliniți în viața noastră.

În cadrul atelierului vom explora următoarele:

* Ce înseamnă generozitatea?

* Despre a cere, a da și a primi

* Sentimentul de lipsă

* Ce am eu de dăruit lumii?

* Ce dobândim când ne dăruim?

* Exercițiu de prezență

Fiind prezenți la acest atelier veți putea să conștientizați unele tipare de gândire și relaționare care vă împiedică să fiți mai mulțumiți în viața voastră, să deveniți mai deschiși și relaxați, să sporiți sentimentul de autoapreciere și să simțiți valoarea unei prezențe autentice în fața celuilalt.

Cu cine?

Cristina Eremia este Career Coach cu formare în NLP Coaching și Gestalt Organizațional, absolventă a Facultății de Psihologie și Stiinte ale Educației în 2003. Are peste 11 ani experiență de lucru în domeniul resurselor umane, în consultanță și multinaționale, coordonând procese de dezvoltare organizațională, training, evaluare, recrutare, talent management. Practică life coaching și organizațional din 2008, cu focus pe dezvoltarea carierei, eficientizarea relației manager-echipă, optimizare relațională.

“Lucrând împreună vei reuși să îți clarifici viziunea și directia profesională, să îți stabilești obiective pe termen lung și să îți faci un plan de carieră, să depășești obstacolele interioare și externe, să iei decizii bazate pe valorile tale profunde, să dezvolți strategii pentru a-ți realiza obiectivele, să te înțelegi și să te cunoști mai bine pentru a-ți împlini potențialul și a avea o viață de succes. Mă bucur că, de când mi-am început activitatea de coaching, am avut ocazia să susțin diverși profesioniști în dezvoltarea carierei și vieții lor în ansamblu: manageri, antreprenori, studenți. Am un mare sentiment de împlinire când clienții mei își realizează obiectivele pe care și le propun, reușind să aducă mai multă satisfacție, echilibru și profunzime în viața lor. ”

Când, unde?

În mansarda incubator107, pe Str. Traian, nr. 107.

Sâmbată, 19 ianuarie 2013 de la 15:00 la 18:00

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă curajos  aici , înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru întreg atelierul.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.