Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Citim în cafea și ceai

0

citit in cafea

Ce?

Se spune că dacă nu-ți cunoști trecutul nu vei ști cum să te bucuri în viitor, așa că te invit să deslușești o știință mai veche de 4000 de ani ca să înțelegi mai multe lucruri care vor veni în viața ta.

Străvechii călugări chinezi preziceau viitorul încă din 2737 î. C prin interpretarea formelor lăsate de frunzele de ceai în cești. Această formă de divinație este numită taseografie, iar ea a fost preluată mai târziu și adaptată pentru cafea de către arabi și apoi de către turci. Ajuns la noi prin mijlocirea otomanilor și grecilor, acest tip de divinație, bazat pe intuiție și imaginație, are regulile și principiile lui.

Te voi învăța secretul semnelor din jurul tău, începând cu ce avem la îndemână – o ceașcă de cafea sau ceai – și voi explica de ce ai dreptul să îți cunoști viitorul. Va fi un drum la finele căruia o să înțelegi secretul fericirii.

Cu cine?

Mă numesc Poliana Ortansa Radu și sunt pasionată de antropologie și vechi credințe.

Cu ce?

Cu un carnețel, pixuri și curiozitate.

Când, unde?

În mansarda incubator107, pe Str. Traian, nr. 107.

Luni, 7 ianuarie 2013 de la 19:00 la 21:00

Luni, 14 ianuarie 2013 de la 19:00 la 21:00

Luni, 21 ianuarie 2013 de la 19:00 la 21:00

Luni, 28 ianuarie 2013 de la 19:00 la 21:00

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă curajos   aici , înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 120 lei pentru întreg atelierul sau 30 lei pentru fiecare întâlnire.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.