Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Din 21 noiembrie, ZIARUL ADEVĂRUL TE ÎNDEAMNĂ SĂ-I SCRII ROMÂNIEI!

0

Din 21 noiembrie,

ZIARUL ADEVĂRUL TE ÎNDEAMNĂ SĂ-I SCRII ROMÂNIEI!

De peste un secol, ziarul Adevărul scrie despre România, acum e rândul românilor sa transmita mesajul lor pentru țara noastră. Astfel, luni, 21 noiembrie, ziarul Adevărul îndeamnă cititorii să-i scrie României!

Cititorii sunt invitați să completeze mesajul lor pentru România pe prima pagina a ziarului de luni, 21 noiembrie, să-i facă o poză și să o trimită pana pe 30 noiembrie redacției prin Facebook, WhatsApp sau email.  Pot sa se pozeze impreuna cu ziarul completat sau sa trimita doar poza mesajului scris de ei pe prima pagină. Cel mai inspirat, original, deosebit mesaj va fi pe prima pagină a ziarului care va apărea de 1 Decembrie. Mai mult, cititorii ale caror mesaje au fost considerate cele mai frumoase pot câștiga un drapel de colecție din istoria României, steaguri din diferite perioade cum ar fi: Ferdinand, Carol, Cuza sau Mihai I.

Concursul se va desfășura în perioada 21 noiembrie – 1 decembrie. Mai multe detalii și regulamentul de concurs pot fi găsite în ziarul Adevărul și pe adevarul.ro.

steag-ferdinand

www.facebook.com/Adevarul, (prin mesaj privat)

Whatsapp la numarul de telefon 0758114840

Email contact@adevarul.ro

Spotul campaniei poate fi vizualizat aici: https://www.youtube.com/watch?v=9gO-ZD3e2Yk

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.