Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare Pet Me primul site de pet sitting din România pentru animalele de companie

0

Primul site din România unde stăpânii animalelor de companie pot găsi persoane care au grijă de patrupedul lor, atunci când sunt plecați pentru câteva zile este  https://pet-me.ro.

pet-me-cauta-pet-sitter

Pet-me.ro este primul site din România care pune în contact persoanele care au animale de companie cu un pet sitter, cel care oferă serviciul de a avea grijă de patruped atunci când stăpânul nu o poate face și este în căutarea unei alternative de cazare. Avantajele serviciului sunt comoditatea pentru animalul de companie, prețurile mici, dar și o relaxare pentru patruped deoarece o persoană iubitoare are grijă de el, iar stăpânul primește în timp real informații de la pet sitter.

Cauți o pensiune pentru animalul tău?

Comunitatea Pet Me este prima de acest gen din România, oferă un serviciu de asistență pentru animale la domiciliul lor sau acasă la pet sitter, acea persoana pentru care activitatea de a avea grijă de animalul tău de companie este o plăcere. Serviciul oferit este o alternativă comodă și avantajoasă atât pentru stâpan cât și pentru animal. El poate comunica direct cu pet sitterul, costul este mai mic față de variantele existente în România acum, iar animalul are parte de o ședere mult mai comodă, pentru ca nu stă într-o cușcă, are parte de interacțiune umană, dar și de joacă sau alte nevoi specifice.

Cum funcționează serviciul Pet Me?

Pentru a putea beneficia de serviciile unui pet sitter trebuie doar să  plănuiești călătoria pe site și apoi să alegi pet sitter-ul în funcție de zona și profilul pe care acesta îl are pe site. Majoritatea pet sitterilor au profilul verificat, pentru a mări siguranța animalului tău.

Care este noutatea serviciului de pet sitting în România? 

”Noutatea este că punem în legătură stăpânii de animale cu pet sitterul pentru a oferi acestuia cateva zile libere de responsabilitatea animalului având condiții similare ca în propriul cămin, iar animalul  se lipsește de singurătate, stres sau anxietate. Stări prin care le simte atunci când este lăsat singur. Știm cu toții cât de greu este să găsim o cunoștință care să ne facă o favoare, plus că în cazul pet sitter-ului acesta acordă un timp în plus animalului pentru interacțiune și joacă” Cătălin Viciu – fondatorul Pet-me.ro.

Misiunea Pet Me este de a conecta stăpânii de animale cu pet sitterii, cu scopul de a face experiența acestora mult mai ușoară.

Frumusețea este că pe lângă serviciile oferite pentru îngrijirea animalelor o parte din încasări sunt donate către asociațiile de animale. Astfel, stăpânii de animale nu doar că au parte de grijă pentru animale lor, dar și ei oferă la rândul lor o parte din venituri pentru grija față de animalele fără stăpân. Serviciul de pet sitting este lansat cu această ocazie pentru prima data în România oferind satisfacție pentru cei care nu pot avea pentru o perioadă îndelungată un animal, dar simt nevoia unei internacțiuni cu acesta.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.