Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Compania de cercetare și dezvoltare Psychometric Systems lansează sistemul MindMi™, un produs inovator în domeniul evaluării psihologice

0

Psychometric Systems, compania de cercetare și dezvoltare de soluții în domeniul evaluării psihologice, lansează astăzi sistemul MindMi™ – un produs inovator pe piața locală și internațională – prin intermediul căruia se poate obține un profil psihologic obiectiv în doar 5 minute, folosind o metodă de scanare non-invazivă. Informațiile oferite de sistemul MindMi™ pot fi utilizate în domenii diverse de activitate, în special în resursele umane sau psihologia aplicată.

MindMi System_Psychometric Systems
Dezvoltat în Canada și produs în Europa, sistemul MindMi™ este rezultatul a peste 15 ani de cercetare în domeniul psihometriei, având la bază experiența vastă a cercetătorului Dumitru Grigore, fizician, psiholog, autor și antreprenor.

Alexandru Galoș, CEO, Psychometric Systems: ”Sistemul MindMi™ este un produs care are la bază inovația și soluțiile de tehnologie modernă cum ar fi Cloud Computing și analiza răspunsului electrodermal, fiind un concept revoluționar, total diferit de sistemele de evaluare existente pe piață, având și un brevet de invenție. Am creat acest produs cu dorința de a încuraja și de a stimula dezvoltarea performanțelor resurselor umane, folosind tehnologiile moderne din prezent. Acest sistem este rezultatul a peste 15 ani de cercetare și dezvoltare în domeniul psihometriei și a fost testat pe mai mult de 5000 de persoane (subiecți) până a ajuns la forma actuală. Suntem încrezători că acest produs va revoluționa modul de evaluare psihologică din domeniul resurselor umane sau cel al psihologiei aplicate, eficientizând procesele de recrutare și management din domeniu.”

Un profil psihologic complet, în doar 5 minute

Sistemul MindMi™ este un produs revoluționar, cu o componentă hardware (scanner-ul de mâini MindSpring™) și una software (aplicația web securizată MindDeck™ prezentă în Cloud). Scanner-ul de mâini MindSpring™ este produs în Europa și este un stimulator non-invaziv și sensibil care înregistrează modificările electrodermale ale persoanei examinate. Sistemul MindMi™ colectează, analizează și transpune datele într-o varietate de pattern-uri și profiluri psihologice. Toate datele sunt salvate şi securizate cu ajutorul aplicației web MindDeckTM, prezentă în Cloud, și pot fi vizualizate ulterior în MindMiTM Reports.

Informațiile furnizate de sistemul MindMi™ sunt generate sub forma unor rapoarte personalizate care se bazează pe 62 de indicatori psihologici relevanți. Obținerea unui profil psihologic, cu ajutorul sistemului MindMi™, se realizează în doar 5 minute, urmând patru pași simpli:

Persoana examinată își oferă consimțământul pentru acest proces de evaluare și este familiarizată cu protocolul simplu și non-invaziv al evaluării;

Persoana examinată își poziționează ambele mâini pe scannerul MindSpring™, timp de aproximativ 5 minute;
Datele colectate sunt stocate în baza de date a aplicației web MindDeckTM în câteva secunde iar utilizatorul selectează unul dintre tipurile de rapoarte permise de sistem;

Utilizatorul îi explică persoanei examinate rezultatele rapoartelor obținute, oferind toate informațiile relevante, dar și recomandări.

Printre rapoartele psihologice realizate cu ajutorul sistemului MindMi™ se numără și raportul de personalitate, raportul de compatibilitate de grup, raportul potențialului inteligenței cognitive, raportul compatibilității interpersonale, raportul dominanței cerebrale sau alte tipuri de rapoarte personalizate.
Versatilitate în utilizare pentru sistemul MindMi™

Informațiile oferite de către sistemul MindMi™ pot fi utilizate în diverse domenii de activitate: resurse umane, psihologie aplicată, coaching, sub forma unor rapoarte care facilitează eficiența și obiectivitatea procesului de evaluare psihologică. Specialiștii din domeniul resurselor umane pot utiliza produsul în diverse contexte profesionale, precum orientarea în carieră, managementul aptitudinilor sau în evaluarea și dezvoltarea grupurilor și echipelor formate la locul de muncă.

Sistemul MindMi™ are în spate o echipă de specialiști ce include psihologi, cercetători, ingineri, statisticieni și manageri implicați direct în procesele de creare, dezvoltare, marketare și vânzare a soluțiilor create special pentru nevoile unei piețe complexe.

Sistemul MindMi™ va putea fi achiziționat sub forma unor pachete de oferte personalizate. Pentru piața din România, pachetul de bază pentru MindSpring™, MindDeck™, MindMi™ Reports este de 11.249 RON + TVA, acesta incluzând punctele valorice bonus și transportul gratuit în România. Sistemul MindMi™ are la bază un sistem de puncte valorice pe care utilizatorii le pot achiziționa în funcție de nevoi. Pentru o primă utilizare a sistemului, clienții primesc 600 de puncte valorice bonus, pentru a explora în amănunt sistemul.
Produsul va fi disponibil spre comercializare începând cu luna iunie 2016.

Despre Psychometric Systems

Psychometric Systems este o companie înființată în august 2014 și are ca obiectiv cercetarea și dezvoltarea de soluții în domeniul sistemelor de evaluare psihologică, având la bază experiența vastă a cercetătorului Dumitru Grigore, fizician, psiholog, autor și antreprenor, care a pus bazele sistemului MindMiTM, inovator pentru domeniul evaluării psihologice.

Pentru mai multe detalii vizitați: http://www.psychometricsystems.com/ro/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.