Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 16.000 de vizitatori la muzeele literare ieșene cu ocazia Nopții Muzeelor

0

Și în acest an vizitatorii au ales muzeele literare ieșene ca destinație de vizitare la Noaptea Muzeelor. Programul atractiv, expozițiile speciale și artiștii invitați cu această ocazie au atras 16.383 vizitatori la Muzeul Național al Literaturii Române Iași, cu peste 10% mai mulți vizitatori față de anul 2015.

01
Printre obiectivele muzeale cele mai vizitate se numără Muzeul „Vasile Pogor”, Muzeul „Ion Creangă”, Muzeul „Sf. Ierarh Dosoftei Mitropolitul”, Muzeul „Mihai Eminescu” și Colecția „Istoria teatrului românesc”. De asemenea, noile puncte muzeale inaugurate recent („Dimitrie Anghel” de la Miroslava și „Ionel Teodoreanu” de la Golăiești) au primit vizitatori pentru prima oară la Noaptea Muzeelor. Expoziția de caricaturi a renumitului artist Costel Pătrășcanu și videoproiecțiile de caricaturi comentate live de artist s-au bucurat de un mare succes, fiind vizitate la Noaptea Muzeelor de 1.000 de participanți.

Muzeul Național al Literaturii Române Iași mulțumește tuturor vizitatorilor, voluntarilor care au contribuit la buna desfășurare a Nopții Muzeelor și promite o experiență interesantă de vizitare și în cadrul ediției de anul viitor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.