Asociația No Limit Pets construiește adăpostul de animale Sanctuary Ringo Land. Donează 2 euro lunar la 8845 și ajută câinii să ajungă ACASĂ

1

A început campania de donații prin SMS demarată de Asociația No Limit Pets pentru finalizarea adăpostului de animale Sanctuary Ringo Land, proiect ce va permite salvarea continuă a câinilor abandonați pe străzi sau în adăposturile publice, oferirea unui loc sigur și protectiv pentru aceștia, asigurarea asistenței veterinare profesionistă și oferirea unei șanse reale de adopție.

Mai multe despre campanie pe https://donatie.ro/continut/continut/2024/04/01/sanctuary-ringo-land.

Sanctuary Ringo Land va fi unul din cele mai mari adăposturi din NordEstul României, pe o suprafață de 2 hectare și va avea padocuri acoperite pentru câini, zone deschise pentru plimbare, joacă și training, un bazin de înot, o clinică veterinară, o zonă de carantină și recuperare pentru cățeii bolnavi, bătrâni sau abia aduși în adăpost pentru identificare și tratament.

‘’Sanctuary Ringo Land este un proiect imens. Început în anul 2023 prin achiziționarea terenului, ne dorim ca anul acesta să ne intensificăm eforturile astfel încât să îl putem finaliza cât mai curând. Proiectul este gândit pe etape având în vedere dimensiunea mare pe care o va avea la final adăpostul. Prin intermediul acestei campanii desfășurate pe donatie.ro ne propunem să strângem 10% din suma totală necesară pentru finalizarea adăpostului, respectiv 20.000 euro’’ a declarat Florin Constantin Suciu, președinte Asociația No Limit Pets.

Asociația No Limit Pets este la al doilea proiect de acest gen – primul adăpost Ringo Land România a fost construit în anul 2018 cu ajutorul sponsorilor și donatorilor din România și străinătate și adăpostește în prezent în jur de 450 căței salvați de pe străzi sau de la eutanasiere din adăposturile publice.

Ringo Land România, un adăpost privat din Bacău, implementează cu succes programe de adopție pentru animăluțele pe care le are în grijă prin ONG-ul No Limit Pets, anul trecut în jur de 450 de căței și pisici găsindu-şi adoptatori finali în țări precum: Germania, Austria, Olanda, Franța, Elveția, etc. Cu ajutorul trainerilor pe care Asociația îi are, câinii beneficiază de programe de educare și reabilitare comportamentală, etape foarte importante ce asigură facilitarea procesului de adopție și integrarea cățeilor în noile familii după ce au fost abandonați și/sau abuzați.

Pentru finalizarea adăpostului Sanctuary Ringo Land este nevoie de ajutor financiar din partea tuturor celor care înţeleg suferința animalelor incapabile să-și poarte singure de grijă. 

Se pot face donații astfel:

 • Trimite SMS cu textul RINGO la 8845 și donează 2 euro lunar. Poți opri oricând donația prin SMS RINGO STOP la 8845.

 • Direct pe site, accesează pagina „Donează” https://www.ringofoster.com/ro/donate și poți contribui cu orice sumă donând o singură dată sau optând pentru o donație recurentă.

 • Prin PayPal către nolimitpets@gmail.com 

 • Prin virament bancar în conturile Asociației deschise la Alpha Bank:

RO07BUCU2331304248758RON (cont RON)

RO47BUCU2331304248760EUR (cont EURO)

De asemenea, ca persoană fizică sau juridică, poți redirecționa:

 • 3.5% din impozitul pe venit 

 • 20% din impozitul pe venit al companiei

E-mail pentru mai multe detalii: nolimitpets@gmail.com.

No Limit Pets este un ONG care militează pentru drepturile animalelor. Misiunea lor este să aducă bucurie și speranță în viața prietenilor necuvântători, oferind pisicilor și câinilor fără stăpân un nou cămin și o șansă la o viață fericită. Din 2018 sunt activi și implicați în comunitate, salvează constant câini din adăposturile publice sau animale abandonate de pe stradă și le schimbă viețile în bine. Adăpostesc sute de animale fără stăpân, le tratează, le îngrijesc, lucrează cu ele pentru a se reabilita comportamental și le promovează pentru a fi adoptate.

Mai multe despre Asociație pe https://www.ringofoster.com/ro.

Campanie donatie.ro: https://donatie.ro/continut/continut/2024/04/01/sanctuary-ringo-land.

Homepage: https://www.ringofoster.com/ro

Donează: https://www.ringofoster.com/ro/donate

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

 1. avatar

  Ne dorim sa finalizam acest proiect si avem nevoie de ajutorul fiecarui roman care iubeste cateii si pisicile. Un SMS de doar 2 euro (10 lei; cat cafea) face o diferenta enorma.

  Multumim!

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.