CALL de povești: Stres și anxietate în rândul tinerilor

0

Deschidem „Call-ul de povești: Stres și anxietate în rândul tinerilor”, o inițiativă dedicată colectării și împărtășirii experiențelor personale legate de stres și anxietate în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani. Acest call face parte din proiectul LET’S LAUGH, implementat de către Asociația Teatrul Arte dell’Anima.

Suntem conștienți de impactul pe care stresul și anxietatea îl pot avea asupra sănătății mentale și a calității vieții, în special în rândul tinerilor. Prin acest call, ne dorim să oferim un spațiu sigur și confidențial în care tinerii să împărtășească povestile lor, să se simtă auziți și înțeleși și să ofere inspirație și sprijin celor care trec prin situații similare.

Scopul este de a colecta povești autentice care să reflecte diversitatea experiențelor și a perspectivelor tinerilor în fața stresului și anxietății. Toate poveștile primite vor fi tratate cu maxim respect și confidențialitate. Acestea vor fi utilizate în mod anonim în cadrul proiectului LET’S LAUGH și vor constitui surse de inspirație pentru crearea textului dramaturgic.

Poveștile dvs. sunt valoroase și vor contribui la demersul nostru de a sprijini și informa comunitatea tinerilor în ceea ce privește gestionarea stresului și anxietății. Menționăm că toate informațiile furnizate vor fi tratate conform normelor GDPR și vor rămâne anonime pentru a proteja identitatea participanților. 

Vă rugăm să trimiteți poveștile dvs. până la data de 17 Aprilie pe adresa de e-mail teatru@artedellanima.ro 

CE VĂ OFERIM:

Posibilitatea de a participa gratuit la unul dintre atelierele ateliere dedicate tinerilor din data de 20 Aprilie susținute de psihoterapeutul Cojocaru Maria Laura și o invitație pentru 2 persoane la una din reprezentațiile ce vor avea loc la sediul ARCUB, în perioada septembrie – octombrie 2024.

Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din acest proces și că vă împărtășiți experiențele.

Mulțumiri speciale tuturor partenerilor care s-au alăturat acestui proiect: Teatrul  „Tudor Vianu” Giurgiu, Teatrul „ Toma Caragiu” Ploiești, Institutul de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă și partenerilor media. 

Proiectul „ Let’s Laugh ” este organizat în parteneriat cu Primăria Capitalei, prin ARCUB-Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național în cadrul sesiunii I/2024, aria Artele Spectacolului – Teatru

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.