Malvensky, renumitul brand românesc de bijuterii, împreună cu Asociația Inima Copiilor anunță cu entuziasm proiectul „Malvensky x Inima Copiilor”.

0

„Malvensky x Inima Copiilor”: Împreună salvăm inimi!

Astfel, Malvensky vă invită să descoperiți colecția de bijuterii „Inima Copiilor”, adresată tuturor celor care doresc să se implice în salvarea inimilor celor mici. Cu o semnificație profundă, fiecare piesă din aur cu diamante, în formă de inimă, răspândește iubire și contribuie la schimbarea sau chiar salvarea unor vieți.

Cu această colecție, Malvensky sprijină Asociația Inima Copiilor în misiunea sa de a extinde Secția de Cardiochirurgie de la Spitalul pentru Copii Marie Curie din București.

Malvensky va dona o parte din profitul obținut din vânzarea bijuteriilor „Inima Copiilor” către Asociația Inima Copiilor pentru a contribui la finalizarea proiectului de extindere a Secției de Cardiochirurgie.

„Inima copiilor”, colecția de bijuterii din aur cu diamante, cuprinde brățări, cercei, coliere, pandantive, în formă de inimă, realizate cu grijă și dedicare. Fiecare bijuterie spune o poveste și este însoțită de o descriere detaliată a modului în care contribuie la ajutorarea copiilor cu probleme cardiace.

În fiecare an, 1.500 de copii sunt pe lista celor care au nevoie de operații pe inimă. La Spitalul Marie Curie, Secția de Cardiochirurgie poate asigura anual aproximativ 200 de operații pentru cei mici, iar pentru a-şi dubla capacitatea, e nevoie de extinderea Secţiei de Cardiochirurgie a spitalului.

„Ceea ce noi creăm este autentic, tradițional, de durată. Fiecare piesă vorbește din inimă despre amprenta emoțională a oamenilor, devenind un obiect prețios, apreciat pentru semnificația sa personală. Prin fiecare bijuterie din colecția Inima Copiilor aducem un strop de speranță și sprijin în viețile celor aflați în nevoie.

Suntem bucuroși să colaborăm cu Asociația Inima Copiilor și să contribuim la construirea unui viitor pentru acești copii. Echipa Malvensky este foarte atașată de acest proiect de responsabilitate socială şi mândră să-şi exprime angajamentul față de comunitate, din dorința de a avea un impact pozitiv în viețile copiilor vulnerabili. Pentru că o inimă mare poate salva mai multe inimi mici”, a declarat Malvina Cservenschi, fondatoarea şi designerul brand-ului Malvensky.

„Noi credem din toată inima că România își poate trata copiii care vin pe lume cu malformații cardiace! Încă din 2006, luptăm pentru ca acești copii să primească ce este al lor prin naștere: dreptul la șanse reale să se facă bine și să se facă mari.

Am primit cu emoție inițiativa echipei Malvensky de a avea o colecție de bijuterii dedicată cauzei noastre. Mulțumim pentru deschiderea și pentru energia cu care vă alăturați proiectului nostru de extindere a Secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie!”, a adăugat Alexandru Popa, președintele Asociației Inima Copiilor.

Malvensky vă îndeamnă să vă alăturați acestui proiect și să purtați bijuteriile din colecția „Inima Copiilor”. Fiecare achiziție nu numai că aduce o bucurie personală, ci și susține o cauză nobilă, oferind speranță și ajutor celor care au nevoie.

Ajută-ne să salvăm mai multe inimi!

Contribuie la finanțarea extinderii Secției de Cardiochirurgie de la Spitalul Marie Curie și astfel:

  • donează 2 Euro lunar, prin SMS la numărul 8844, trimițând textul „LOVE”.

  • redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit către această cauză până pe 25 mai.

Pentru mai multe informații și pentru a face donații, vizitează site-ul Asociației Inima Copiilor.

Casa de Bijuterii Malvensky a fost fondată în 2012 de Malvina Cservenschi, designer al brandului.

Misiunea Malvensky este de a da viață simbolurilor și tradițiilor prin crearea de bijuterii din aur și diamante, onorând toate emoțiile și conexiunile umane.

Aflată într-un spațiu cu rezonanțe istorice, Casa de Bijuterii Malvensky urmează o viziune clară: o călătorie a tradițiilor, simbolurilor și valorilor prin crearea de piese cu design inovator și cu o semnificație puternică.

Colecția Inima Copiilor se alătură unui portofoliu de peste 15 colecții de bijuterii și accesorii și poate fi regăsită atât online – www.malvensky.com, cât și fizic, la Casa de Bijuterii Malvensky.

Casa de Bijuterii Malvensky

Blv. Lascăr Catargiu 46, București, Romania, 010673

Web:                 www.malvensky.com

Instagram:         malvenskyofficial

Facebook:          malvensky

YouTube:          CasadeBijuteriiMalvensky

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.