Urban Playfield continuă turul național în alte două mari orașe din țară. Comunitățile din Timișoara și Iași, invitate la joacă în centrul orașului

0

Urban Playfield, festivalul sporturilor luate în joacă pentru cei mici și cei mari, își continuă periplul prin țară, în alte două mari orașe din România. Evenimentul va continua în Timișoara (27-28 iulie) și Iași (17-18 august), aducând bucuria mișcării și a jocului în inima acestor comunități.

Timișoara și Iași vor găzdui evenimentele Urban Playfield în parcurile ansamblurilor mixed-use Iulius Town oferind participanților o varietate de activități sportive și divertisment. De la volei și tenis, până la escaladă și badminton, Urban Playfield promite să transforme spațiile urbane în adevărate zone de joacă și mișcare.

Mirel Alexa, organizator Urban Playfield: ”Am inițiat acest eveniment tânăr și fresh anii trecuți în Cluj-Napoca, iar de anul acesta, Urban Playfield a devenit un festival în tur național prin 10 orașe. Am început în luna mai cu Alba Iulia, Cluj-Napoca și Brașov. A fost un super succes, foarte mulți oameni au venit în zona noastră plină de distracție prin mișcare. Așa că suntem bucuroși să reluăm aventura și să ajungem acum în alte orașe mari din România pentru a promova dreptul nescris la joacă și mișcare!”

Urban Playfield este și o ocazie pentru cluburile sportive din orașe de a-și prezenta performanțele și sportivii, iar pentru comunitate de a le cunoaște. Accesul la toate activitățile este gratuit, iar evenimentul se va desfășura între orele 10:00-21:00.

Programul general Urban Playfield 2024:

  • 10:00: Deschiderea oficială a evenimentului;

  • Pe parcursul zilei: invitații la joacă, demonstrații sportive, concursuri cu premii, clase de dansuri moderne, majorete și zumba, activități pentru copii și alte surprize.

  • 21:00: Închiderea oficială a programului zilei.

Urban Playfield este un proiect care face un tur national, în 10 orașe din țară, dedicate jocului și sportului de masă. Fiecărui oraș-gazdă îi este dedicat un weekend cu o varietate de activități sportive și divertisment pentru toți participanții, indiferent de vârstă. 

Evenimentul promovează ideea că joaca este un drept universal, indiferent de vârstă sau condiție socială, și încurajează pe toată lumea să redescopere plăcerea mișcării și a sportului într-un cadru distractiv și relaxant. Transformând spațiile urbane în zone de joacă, Urban Playfield demonstrează că sportul și joaca pot fi integrate în viața de zi cu zi, chiar și în mijlocul agitației urbane.

Eveniment organizat de către echipa Sports Festival, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România.

Ansamblurile mixte Iulius Town Timişoara și Palas Iaşi sunt parteneri de locație a Urban Playfield.

Mai multe detalii pe urbanplayfield.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.