Republica Funky la Brașov: training esențial pentru cetățeni implicați și jurnaliști

0

Funky Citizens: După 10 ani de București, ne deschidem „ambasade” în țară. În decembrie, poposim la Brașov timp de două zile – 9 și 10 decembrie, pentru o serie de traininguri esențiale pentru toți cetățenii activi cu chef de schimbare.

Sursa: aici.
𝗣𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗶𝗻𝗲?
Căutăm oameni (ONG-iști, jurnaliști locali sau simpli cetățeni activi) cu care să putem lucra pe termen mediu și lung, adică să facem advocacy pe zone comune de interes. De pildă, ne-ar plăcea să ne aliem ca să vedem cum:
➡️ facem ca banii publici să fie cheltuiți mai eficient la noi în localitate;
➡️ convingem autoritățile locale să plece urechea la doleanțele cetățenilor;
𝗖𝗮̂𝗻𝗱?
9-10 decembrie, zilnic între orele 10 – 17
𝐔𝐧𝐝𝐞?
Locul este în curs de confirmare
𝗧𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗶 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗳𝗮𝗶𝗻𝗶:
➡️ Elena Calistru – expert bugete
➡️ Codru Vrabie – expert în administrație publică
Urmărește pagina https://funky.ong/training/, unde vom publica în curând agenda detaliată a fiecărui training.
𝗖𝘂𝗺 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶?
Participarea este gratuită, dar e supusă unui proces de selecție, deoarece ne dorim ca informațiile din training să ajungă la cei care vor beneficia cel mai mult de ele. Dacă te entuziasmează posibilitatea de a te asocia cu noi și de a învăța de la trainerii noștri, completează formularul de înscriere: https://its.funky.ong/RF-bv până pe 4 decembrie. Cei selectați vor primi un email de confirmare pe 5 decembrie.
𝗕𝘂𝗻 𝗱𝗲 𝘀̦𝘁𝗶𝘂𝘁:
– nu este necesară prezența la toate zilele de training.
– participanții trebuie să fie din Brașov sau județul omonim (putem deconta transportul unui număr limitat de participanți din județ).
—–
𝗖𝗼𝗻𝘁𝗲𝘅𝘁
Vrem ca prin Republica Funky să creăm un cadru coerent de dialog între ONG-uri, dar și o punte între societatea civilă din toate colțurile țării și autorităților locale. Alătură-te și tu rețelei, noi venim cu Know-how și îndrumare, de la tine cerem entuziasm și poftă de implicare civică. Totul despre Republica Funky aici: https://funky.ong/proiecte/republica-funky/
Proiectul „Republica Funky” este finanțat prin programul Active Citizens Fund – Romania. Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.
#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrantsProiect

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.