Art and the Public

0

Art and the Public, un nou proiect artistic inițiat de Arta în comunitate în colaborare cu Baraka Artist run space și Asociația Art Today, prin care chestionăm care este realația dintre artă și public.

Arta și publicul” va fi un eveniment deschis în care artiștii contemporani împreună cu publicul prezent, vor dezbate importanța popularizării artei și menținerea structurilor și spațiilor creative alternative.

Va avea loc o acțiune artistică, precum și un workshop prin care grupul de artiști va interacționa cu publicul. Acest eveniment este organizat de un grup de 9 artiștii din Plovdiv (Bulgaria), care se află în Timișoara prin proiectul RE:Connect inițiat de Asociația Art Today.

Evenimentul se desfășoară în data de 30 noiembrie de la ora 17, la Baraka Artist-run space (str. Popa Șapcă Nr. 5, Timișoara) și este susținut de proiectul Arta în comunitate.

*Imaginea foto este de la instalația creată de Veronika Tsekova – artistă bulgară care a participat la Săptămâna Artei Contemporane Plovdiv 2022.

**

Proiectul Arta în comunitate este organizat de Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara în parteneriat cu studioul artouching.

Proiectul este finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara.

Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

Puteți urmări dezvoltarea proiectului pe paginile de social media

Facebook: Arta în comunitate: www.facebook.com/Artaincomunitate/

Instagram: arta_in_comunitate

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.