Repatriot este peste tot în lume de 1 Decembrie

0

Oriunde am fi în lume, de Ziua Națională revenim cu sufletul Acasă și te așteptăm cu drag la o nouă ediție #DeparteDarÎmpreună. Ne vom conecta virtual, de la ora 14.00 (ora României) și vom împărtăși gânduri despre țara noastră.

Dacă nu te poți conecta, trimite-ne un mesaj video care să răspundă la întrebările: De ce iubești România? Ce faci pentru țara noastră? De ce crezi în România?, la office@repatriot.ro, până pe 30 noiembrie, ora 12.00. Este important ca mesajul să fie filmat landscape și să aibă cel mult un minut.

Am început cu #ImpreunapentruRomania, am continuat să #InvestiminRomania, am arătat că #NoiFacem și continuăm să #CredeminRomana indiferent unde suntem. Și chiar dacă suntem Departe, de 1 Decembrie putem fi totuși Împreună. Conectează-te alături de noi cu românii de pretutindeni!  Ziua Națională este o ocazie minunată în care putem alege să ne amintim de frumusețea locurilor natale și oamenilor din România, de tradiții, istoria, cultura și limba noastră. Să petrecem românește, oriunde ne-am afla!

Evenimentul va fi transmis LIVE, pe repatriot.ro și pe paginile de Facebook ale fundației RBL, Repatriot și ale altor parteneri, astfel încât toată lumea să urmărească momentele pregătite cu ocazia Zilei Naționale a României. Detalii pe repatriot.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.