Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campanie aniversara incubator107. Hai sa sarbatorim!

0

In aprilie 2013 incubator107 implineste 2 ani. Impreuna cu voi am gasit in fiecare un talent, am invatat cot la cot, am nascocit lunile tematice si v-am incurajat sa calatoriti. Ati gasit motivarea sa va dati demisia, sa fiti romani, sa nu uitati de adrenalina dar mai ales sa va urmati vocatia. Am ajuns si in companiile unde lucrati dintr-o incercare don quijoteasca de a schimba lumea: de a aduce zambete, echilibru, creativitate, echipe zdravene si complicitate intr-un mediu in care nu v-ati fi asteptat. Daca suntem pe drumul cel bun, veniti cu noi. Daca am luat-o pe aratura, ciupiti-ne.

incubator premiaza-03Acum este momentul vostru. Am aflat de la voi care sunt cele mai faine ateliere si pe cei mai priceputi mesteri si inspiratori.

Hai sa-i si premiem pentru ca merita! Ban cu ban se face dar, asa ca doneaza si tu cat poti ca impreuna sa cumparam celor mai buni mesteri ustensile, echipament sau cursuri care sa le duca mestesugul mai departe, spre maiestrie. Facem acest lucru pana pe 30 martie. Te asteptam aici: http://bucuresti.incubator107.com/vot.php

Iti multumim pentru fiecare banut: primesti invitatie gratuita la nocturna aniversara din 30 martie, la ateliere sau primesti cadouri handmade sau rasfaturi chiar de la mesteri.

Comunitatea incubator107 este un loc in care poti sa cresti, in care orice evolutie este incurajata, unde stii ca esti bun la ceva si il impartasesti cat de des poti. Te asteptam cu drag sa faci parte din lumea aceasta.

Un incubator cu invataminte, prietenie, entuziasm si generozitate, care implineste 2 ani de zile. Si tot nu ne vine sa credem!

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.