Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A treia ediţie a campaniei concurs „Top ECO Şcoala” / 20 martie – 20 mai 2013

0

ECDL ROMANIA lanseaza editia a 3-a a campaniei concurs « Top ECO Scoala » prin care se urmareste sustinerea initiativelor pe teme ecologice organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara.

Elevii si profesorii care si-au propus sa protejeze mediul inconjurator in perioada martie – mai 2013, pot trimite descrierea actiunii desfasurate pe adresa marketing@ecdl.org.ro pana la data de 20 mai 2013 inclusiv si ECDL ROMANIA va premia cele mai populare evenimente.

Evenimentele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro si pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE, unde, cei care vor primi cele mai multe comentarii (Comment-uri), pentru ECO activitatile desfasurate vor putea castiga premii interesante.

Regulamentul complet al campaniei (atasat) poate fi accesat si pe www.clickpeverde.ro sau www.ecdl.ro

TopEcoScoala_2013_web

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.