Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Puterea Comunicării Pozitive, curs online la Fundația Calea Victoriei

0

Copleşiţi de informaţii şi date negative, exerciţiul comunicării pozitive are un demonstrat efect constructiv asupra stării de spirit şi a calităţii muncii individuale ori în echipă.

Înscrie-te la cursul online Puterea Comunicării Pozitive, susținut de jurnalista Julia Nagy, lector la Fundația Calea Victoriei, și vei afla cum comunicarea pozitivă poate ajuta la eliminarea neînţelegerilor şi poate încuraja un mediu de muncă şi de învăţare sănătos, crescând şi eficienţa eforturilor.

Începând din 11 ianuarie, timp de 3 întâlniri săptămânale, în serile de marți de la ora 19:00, vei afla că puterea stă în fiecare cuvânt, în frazarea vorbelor, în construcţia mesajului şi apoi în felul în care este livrat mesajului (scris ori oral).

Cursul cuprinde trei ateliere:

  1. Cuvântul. Frazarea comunicării pozitive. Cum eviţi clişeele şi cum transformi o conversaţie dificilă într-o situaţie cu potenţial constructiv
  2. Voce & limbajul corpului. Cum poţi amplifica calitatea comunicării folosindu-ţi corect tonul vocii şi momentele de pauză. Cum „vorbeşte” corpul fără tine şi cum poţi să creezi un acord între mesajul transmis şi mişcările corpului
  3. În ce fel contextul şi mediile de transmitere afectează comunicarea constructivă. Exerciţiu de final de atelier: crearea unui conţinut media/a unui mesaj pentru un eveniment în care vom pune în practică ce am învăţat în curs.

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou acest curs, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Cursul are loc online, live, pe zoom.us.

Vă rugăm să ţineţi cont de data şi ora la care au loc întâlnirile. Cursurile nu se înregistrează. Cu o zi înainte de data începerii, veți primi un link cu ajutorul căruia veţi accesa cursul pe Zoom.us.

Lector: Julia Nagy

Dată: 11 ianuarie 2022

Oră: 19:00

Ateliere: 3

Tip: Practic

Cost: 240 de lei, pentru trei întâlniri

Număr maxim persoane: 16

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.