Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Roaba de cultura va asteapta si weekend-ul acesta in parc!

0

Asa cum v-am obisnuit deja, seara de vineri este dedicata sportului. Ciprian Toma – WorldClass o sa ne invete tehnici de bodycombat.

Sambata va propunem un atelier de prim ajutor si un concert de punk jazz, cu momente de lounge, semnat Loungerie II. Trupa a cantat pentru prima data in aceasta formula anul trecut in octombrie, la Roaba de cultura si acum revin pe scena noastra sa ne incante!

Duminica avem teatru de papusi pentru copii, atelier de cha cha cha, spectacol de improvizatie teatrala cu trupa Freeze iar pe seara, de la 21:30 ne uitam impreuna la film – “Actorul si Salbaticii” (Romania 1974), in regia lui Manole Marcus.

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.