Campania de conștientizare a lecturii „Uite cine citește!”

0

Miercuri, 3 aprilie  editura Litera a inaugurat deschiderea primei sale librării de pe bd. Magheru nr. 8-10, prilej cu care a demaratși campania de conștientizare a lecturii desfășurată sub sloganul „Uite cine citește!”Campania „Uite cine citește” își propune redeșteptarea și cultivarea interesului pentru cărți în rândul românilor și mai ales al tinerilor.

Ne bucurăm că s-au alaturat demersului nostru personalități ale vieții culturale și sociale din România. Transmitem cateva dintregândurile și aprecierile celor care ne-au onorat cu prezența astăzi, la eveniment:

Stela PopescuMă bucură faptul că Litera demarează asemenea proiecte care încurajează lectura. Avem nevoie de cărți în viața noastra.

Tora VasilescuÎmi place mult să citesc, cățile m-au fascinat întodeauna. Acum, ca e primăvară și totul înmugurește, o campanie de încurajare a lecturii este bine venită și apreciată de toată lumea.

Oana SârbuCel mai frumos timp petrecut cu tine, este acela petrecut într-o librărie.

Monica DavidescuNu este prima dată când colaborez cu editura Litera. Oamenii de aici îmi sunt dragi, iar carțile Litera sunt speciale pentru mine.

Simona PătruleasaEste nevoie de cât mai multe campanii de încurajare a lecturii. Cartea îți crează o emoție puternică, iar cititul înseamnă plăcere. Și să nu uităm, puterea exemplului primează mereu.

Mulțumim tuturor colaboratorilor și prietenilor care ne-au fost astăzi alături.
Ne dorim ca libraria Litera să devină pentru toti prietenii și cititorii noștri o casă a cărții, unde îi așteptam mereu cu drag și cu cele mai bune cărți!

Librăria Litera se poziționează ca oferind titluri din cele mai variate domenii: literatura, cărți pentru copii și tineret, dicționare și enciclopedii, albume, limbi străine, carte practică, călătorii, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală.

* * *

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

www.litera.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.