Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Două clădiri de patrimoniu devin emblematice pentru oraşul Tulcea

0

În acest week-end s-a făcut recepţia celor două clădiri de patrimoniu ale municipiului Tulcea, Casa Avramide şi Muzeul de Artă, clădiri restaurate şi reabilitate în baza contractului de finanţare semnat în noiembrie 2009 între Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est şi Unitatea Administrativ-Teritorială a judeţului Tulcea.

Ambele clădiri, care au fost  restaurate complet şi reabilitate, vor funcţiona sub denumirea de Complex Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean. Proiectul, în ansamblul său, a dorit să surprindă istoria de secol XIX a Dobrogei şi în special a Tulcei de la acea vreme, pentru a evidenţia identitatea tulceană în cadrul celei regionale.

Mai multe detalii aici

Casa Avramide (foto: Andra Calenic)

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.