Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

MATCA se împlinește pe 31 martie, de la 8 seara și până-n zori la Popa Nan 82.

0

MATCA se împlinește pe 31 martie, de la 8 seara și până-n zori la Popa Nan 82 (Bucuresti).

Nu-i un eveniment special, doar că s-a-ntâmplat să fi trecut un an de când mi-e casa plină. Hai să complotăm în ajunul lui 1 aprilie, să mințim sincer că lumea poate fi caldă și păzită de rele, să ne împăcăm, să ne amintim și de râs să ne prăpădim.

Spune-ne că vrei să vii și de ce vrei să vii – nu minți! Vino cu merinde, cu torturi sau plăcinte și lumânări pentru suflări. Adu-ți un prieten care n-a auzit de noi, o pereche de pantofi moi – dăm năvală-n Timișoara c-un concurs de danțuială. De câștigi vii cu noi în aprilie 21-22.

Scoatem din cămară atelierele de gală. O luăm de la-nceput cu yoga acrobatică – primul nostru atelier, cu teatru labirint – cel mai lung atelier, parfumurile – cel mai elegant, cea mai selectă degustare de vinuri și apoi rând pe rând cel mai 3D, mai artizanal, mai jazzuit, mai arcuit, mai caligrafic, mai jonglat, improvizat și de neuitat.

Dar mai ales să recunoaștem oamenii cu care-am învățat, pe care i-am pictat, lângă care-am căzut în fund, care ne-au prins trișând, ne-am călcat când dansam, cu poiuri i-am lovit când jonglam. Nu-i știm după nume, după job sau rostul pe lume. Nu contează, ei jonglează!

Noi nu facem nimic special. Meșterii curajoși și artiștii generoși – ei fac incubatorul. A crescut pe spatele lor ca piticii pe umerii uriașilor. Să le mulțumim în liniște lor, tuturor. Echipei Anim’est, Luizei Zan și lui Sorin Romanescu pentru cântarea la rece din miezul nopții și lui Iulian Lazarciuc pentru descântecul din zori.

Și-apoi mai hai pe-acasă, înapoi cu MATCA aleasă. Hai să ne-mplinim!Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.