Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premiera in Romania. Seminar de afaceri pentru ajutorarea a 8 fete nevoiase / Cluj 15 decembrie 2010

0

Seminar de comunicare aproape gratuit

Un „Seminar de comunicare aproape gratuit”, în cadrul căruia participanţii vor avea acces nu contra unor sume de bani, ci prin donaţii care constau în alimente ce vor ajunge la opt fetiţe din Cluj-Napoca va avea loc miercuri în 15 decembrie, între orele 17.00 – 19.00, la Hotel Ary din Cluj–Napoca. Evenimentul are un dublu rol: de a ajuta categorii nefavorizate de persoane şi de a educa mediul de afaceri ca profesionişti, pentru a comunica mai eficient. Donaţiile vor fi oferite pentru a aduce un zambet celor opt fete de la casa de tip familial „Maria & Gabriel” din Cluj-Napoca. Înscrierea la seminar este gratuită, iar participarea se face prin donarea unui pachet cu alimente. Detalii aici.

„Conceptul seminarului l-am adoptat după ce am făcut o vizită la casa de tip familial „Maria & Gabriel” din Cluj – Napoca şi am văzut că aceste opt fete talentate trăiesc în fiecare zi cu atâtea lipsuri. Ne-am decis că putem face ceva pentru ele. Aşa s-a născut ideea de a oferi publicului clujean şansa de a sprijini comunitatatea în care trăieşte nu doar prin donaţii gratuite ci prin recompensarea acestor donaţii cu educare, cu multe cunoştinţe care pot aduce plus valoare, pe plan personal sau profesional pentru fiecare. În mod normal participarea la un astfel de eveniment ar costa în jur de 250 – 300 ron pentru o persoană, dar pentru noi ajutorul pe care îl putem oferi este mult mai important.” a declarat antrenorul de afaceri Lorand Soares – Szasz, managerul Coaching4you.

Seminarul are cel puţin 8 motive pentru care ar trebui să participaţi: veţi învăţa cum detectaţi o persoană care minte, cum puteţi îmbunătăţi creativitatea şi memoria, cum puteţi folosi persuasiunea, cum puteţi îmbunătăţi atmosfera în interiorul companiei prin intermediul comunicării, veţi învăţa tehnici de comunicare pentru a avansa în carieră, dar mai ales puteţi să aduceţi un zâmbet în sufletul a opt fete pe care dorim sa le ajutăm.

Coaching4you este o companie care se preocupă în principal de eficienţa în managementul afacerilor. A fost înfiinţată în noiembrie 2009 în România de Lorand Soares-Szasz, care după o experienţă de câțiva ani la cea mai mare companie de Business Coaching din lume, s-a întors în Romania şi acum activează pe plan naţional, deşi sediul central al firmei este în Cluj-Napoca. Toate acţiunile sunt întreprinse pentru a aduce conceptul de Business Coaching în România şi pentru a dezvolta programele de mentorat, bazându-se pe experienţa bogată în mediul de afaceri din ţară, dar şi din Portugalia. Coaching4you a organizat de la înfiinţarea în România peste 300 de seminarii de afaceri, la care au participat peste 6000 de persoane, iar în portofoliul companiei se regăsesc peste 100 de firme care au beneficiat de programe de coaching şi mentoring. Printre cele mai apreciate traininguri, workshopuri şi seminarii se numără: 5 Paşi pentru a creşte afacerea ta, Strategii Eficiente pentru Fidelizare a clienţilor, Sales Pro – curs de vânzări,  Marketing eficient pentru afacerea ta, Comunicare și succes și Gestiunea timpului.

www.coaching4you.ro

www.brainart.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.