Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Leadership fara cravata, la Poiana Brasov! 25-31 iulie 2010

0

25-31 iulie 2010, Poiana Brasov

“Leaders keep their eyes on the horizon, not just on the bottom line.” Fii si tu inspirat vara aceasta de o experienta unica si inlocuieste trainingurile obisnuite cu un mix de leadership fara cravata. LEADERS Romania iti propune Leadership Academy 2!

Creat special pentru noua generatie de manageri, Leadership Academy te invita o saptamana la Poiana Brasov, intre 25-31 iulie 2010, ca sa gusti leadership-ul la racoare. Un mix de workshopuri, sustinute de traineri de top, povesti ale unor oameni de succes din diverse domenii de activitate, precum si simulari de business coordonate de antreprenori romani intr-un cadru deloc formal, iti vor crea o experienta de leadership diferita de cea cu care esti obisnuit.

Leadership din experiente, si nu din carti, iti vor impartasi: Marius Ghenea, Presedinte, PC Fun, Radu Enache, CEO, HP Romania, Florentin Tuca, Avocat asociat, Tuca Zbarcea&Asociatii, Dan Pascariu, Presedinte, UniCredit Tiriac Bank,  Profesor Doctor Niels Schnecker,  Aliz Kosza, Director General, Fabryo, Nicu Alifantis, artist, Eliza Rogalski, CEO, Tempo Creative Group, Oliver Olson, Program Director, Maastricht School of Management Romania, Ciprian Trandafirescu, Managing Director, Kingstone Group , Daniela Oancea, Redactor Coordonator, Revista Cariere, Daniel Bichiş, Trainer NLP, Competent Consulting, Andreea Ionescu, Managing Partner, ConsultWare. Lista liderilor de top nu se opreste aici. Mai multe informatii gasesti pe: www.leadershipacademy.ro

Evenimentul se adreseaza tinerilor manageri si antreprenori, conducatorilor de ONG-uri, tuturor celor care au minim 3 ani experienta in conducerea unei echipe si doresc un altfel de leadership. Performeri de top, 26 de tineri au ocazia sa isi dezvolte abilitatile de leadership si potentialul creativ, avand apoi un puternic impact asupra societatii prin pozitiile pe care le detin.

Locurile sunt limitate, asa ca, pentru a putea fi unul dintre participanti, te invitam sa accesezi acest link.

*Taxa de participare include toate cele 6 nopti de cazare la Hotelul Rina Vista din Poiana Brasov, in regim all-inclusive, suportul de curs si toate materialele de training printate.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.