Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În căutarea timpului pierdut la Astra Film Cinema

0

Deși suntem înconjurați de tehnologii care ar trebui să ne facă viața mai ușoară, aproape niciodată nu avem timp pentru nimic. Regizorul Florian Opitz pleacă În căutarea timpului pierdut, iar publicul sibian e invitat să-l însoțească joi, 14 aprilie de la ora 19:00 la Astra Film Cinema (Piața Mică, nr. 11).
Lumea în care trăim funcționează pe pilot automat: niciodată nu am lucrat mai eficient cu tehnologii atât de avansate și niciodată nu am comunicat mai rapid ca acum. Calculatoarele, smartphone-urile și conexiunea rapidă la internet ar trebui să ne ajute să economisim timp, în schimb, aproape toată lumea simte că ritmul vieții e mult prea alert, iar cele 24 de ore ale zilei devin tot mai neîncăpătoare.

In cautarea timpului pierdut

Cum alegem să ne trăim viața atunci când aceasta ajunge să fie guvernată tot mai mult de tehnologie, de viteză, de competiție, de bani? Cum poate fi trăită viața în afara spațiului digital? Este posibil așa ceva în în era tehnologiei și a vitezei? Filmul În căutarea timpului pierdut explorează cauzele crizei noastre de timp și accelerării constante a ritmului vieții noastre, dar și posibilele alternative.

Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Mai multe informații la tel: 0751.166.516

Trailer: https://youtu.be/YCEALymsm00
Facebook event: www.facebook.com/events/1710757695878599/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.