Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Artistii sustin noua conducere ONB

0

Miercuri – 13 aprilie 2016, la ora 14.00, noi, artistii Operei Nationale Bucuresti, vom sustine un manifest pentru sprijinirea actualei conduceri a Operei Nationale Bucuresti.

Tiberiu-Soare-Dirijor-2
Acesta actiune va avea loc in fata Operei Nationale Bucuresti. Vom fi acolo pentru a ne arata sprijinul si consideratia fata de cei doi directori ai Operei Nationale Bucuresti, Maestrii Vlad Conta si Tiberiu Soare! Totodata, dorim sa specificam faptul ca ne cerem scuze pentru neplacerile aparute astazi in timpul protestului sustinut de catre balerina Alina Cojocaru si colegii din corpul de balet al Operei Nationale Bucuresti. Nu imbratisam atitudinea manifestata de alti angajati ai ONB in cadrul protestului de astazi si nu suntem de acord cu reactiile acestora!

art-img1-1376661-vlad_conta
Noi, artistii Operei Nationale Bucuresti, recunoastem si apreciem valoarea profesionala a balerinei Alina Cojocaru si a colegilor straini din corpul de balet al Operei Nationale Bucuresti! Va invitam pe dvs, publicul si sustinatorii Operei Nationale Bucuresti, sa fiti alaturi de noi astazi la ora 14.00 in fata Operei!

Artistii Operei Nationale Bucuresti

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.