Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul Opera Nights s-a încheiat

0

Festivalul de operă în aer liber Opera Nights s-a încheiat aseară cu o reprezentație spumoasă a operetei Văduva Veselă, la Palatul Magna Curia din Deva. Tot ieri a avut loc și Concertul extraordinar susținut de absolvenții cursurilor de măiestrie, îndrumați de soprana Leontina Văduva.

Opera Nights 2013 foto - Alexandra Gruian

Cele șase seri ale festivalului s-au bucurat de un public numeros de nu mai puțin de 3000 de persoane, venite din întreaga țară pentru a se bucura de atmosfera specială a spectacolelor în aer liber.

Directorul Asociației Culturale DevART, organizatorul festivalului, Nicolae Gavrea, consideră că ediția a patra poate fi considerată un succes: “am avut parte de un public excepțional și de un sprijin consistent din partea partenerilor Asociației DevART, care ne-au ajutat să depășim obstacolele pe parcurs.”

Președintele festivalului, Alexandru Gruian, are deja informații legate de ediția viitoare, din 2015: “vom păstra formula celor două orașe, Deva și Hunedoara. Programul nu este încă definitivat, dar vă asigur că vor fi opere de mare ținută; ne gândim serios la Aida și Nabucco.”

Pentru mai multe informații referitoare la Opera Nights, inclusiv știri despre ediția din 2015, vizitați site-ul și pagina oficială de Facebook.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.