Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Branding intern si imagine de sine (28 iulie – 1 august)

0

Nu poti oferi lumii cea mai buna versiune a ta, daca nu inveti sa gestionezi modul in care dialoghezi cu tine insuti si in care iti reprezinti realitatea. Fundatia Calea Victoriei va invita la Atelierul de Branding intern si imagine de sine (28 iulie – 1 august) sustinut de Iulia Bertea pentru a invata cum sa stapanesti acest joc interior al gandurilor si emotiilor.Branding

Pentru ca nu evenimentele in sine te afecteaza, ci felul in care le interpretezi si te raportezi la ele, acest atelier a fost conceput pentru a te ajuta sa gasesti resurse interne pentru automotivare, sa-ti alegi starile cele mai adecvate contextelor in care actionezi si sa intelegi ca detii „drepturi de autor” pentru ceea ce gandesti si pentru scenariul pe care ti-l proiectezi zilnic pe ecranul mintii.

Atelierul de branding intern si imagine de sine combina in mod echilibrat teoria din diverse domenii (Programare Neuro-Lingvistica, neurostiinte, religii orientale, sociologie etc.) cu exercitiile practice de autocunoastere si remodelare a tiparelor proprii de gandire.

Principalele teme abordate in cadrul celor cinci sedinte interactive sunt:

Sedinta 1. Imaginea de sine. Convingeri neconstructive si convingeri care te sustin;

Sedinta 2. Frica si metaprogramele. Modul in care privesti lumea ESTE lumea ta;

Sedinta 3. Trei principii de igiena mentala si emotionala si cum se reflecta ele in felul in care te percep ceilalti;

Sedinta 4. Obiceiurile de gandire si automotivarea pentru schimbarea de durata;

Sedinta 5. Teoria eu-rilor multiple in perioadele de tranzitie profesionala – cum sa treci de la introspectie la actiune.

Lector: Iulia Bertea

Data incepere: 28 iulie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5

Frecventa zilnica: luni-vineri, 28 iulie – 1 august

Cost: 225 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 200 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.