Braşov: “O să aveţi un nepoţel” – Discuţie despre educaţia sexuală

0

Luna mai este dedicată conştientizării sarcinilor, de aceea Şcoala USR lansează discuţia despre educaţia sexuală pe care neapărat trebuie să o ai: “O să avem un nepoţel”.

Conferinţa vine în contextul în care România este pe primul loc în Uniunea Europeana la capitolul mame adolescente, iar judeţul Braşov este unul fruntaş.

Invitaţii care vor participa la eveniment sunt doctori, psihologi şi decidenţi politici:

  • Vlad Măcelaru – Reprezentantul tineretului la ONU
  • Anastasiu Costin – Doctor ginecolog
  • Cristina Iurişniţi – Deputat USR, Comisia pentru educaţie şi tineret
  • Alina Moldovan – Mamă
  • Irina Dumitrache – Psiholog
  • Anastasia Abăităncei – Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România

Ei vor dezvălui informaţiile pe care sistemul de învăţământ din România vrea să nu le aflăm, în Parlament existând chiar iniţiative de interzicere ale acestui subiect.

Dacă eşti adolescent, părinte sau pur şi simplu te interesează tema, atunci eşti bine-venit la Sala Patria pe 31 mai de la ora 17:00, intrarea este gratuită.

Evenimentul pe Facebook: www.facebook.com/events/340679783003469

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.