Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

HackCamp Bucharest 2018: event tech dedicat securității și protecției datelor

0

Prima ediție a Drupal HackCamp Bucharest are loc în perioada 8-10 iunie la Hotelul Sheraton din București. Timp de trei zile, Bucureștiul devine capitala internațională a profesioniștilor în securitate, confidențialitate, autentificare și GDPR.

Scopul evenimentului este de a reuni developeri, DevOps, ingineri de securitate și utilizatori finali interesați în domeniul Drupalului, dezvoltării și securității web.

Ce este Drupal?

Scris cu PHP și distribuit sub licență publică generală GNU, Drupal este unul dintre cele mai utilizate sisteme de management al conținutului open source. Mai mult de 100.000 de membri sprijină activ acest CMS.

Aceasta este una dintre cele mai mari comunități construite vreodată în jurul unui astfel de sistem. În fiecare an, membrii comunității se reunesc pentru evenimente de învățare denumite în mod generic „Drupal Camps” și „Drupal Cons”.

De ce să participați la Drupal HackCamp?

Atacurile cibernetice sunt din ce în ce mai frecvente, iar hackerii devin tot mai greu de descoperit. Așadar, securitatea este un subiect fierbinte pentru toată zona tech, indiferent de platforma utilizată.

În aceste vremuri, este esențial ca toți cei din domeniul tehnologiei să facă orice este posibil pentru a-și intensifica securitatea.
Cu o echipă tânără și orientată către rezolvarea problemelor de securitate, HackCamp Bucharest promite să ofere informații valoroase ce vor împiedica viitoare breșe de securitate.

În timpul HackCamp Bucharest, veți:

  • Afla cum putem preveni atacurile cibernetice în Drupal
  • Înțelege cele mai recente descoperiri în domeniul protecției datelor
  • Descoperi mai multe despre integrarea între aplicațiile Drupal și NodeJS
  • Învăța mai multe despre confidențialitatea datelor clienţilor
  • Intra în contact cu profesioniști internaționali din domeniul securității

20+ speakeri internaționali, experți în securitate, confidențialitate, autentificare și GDPR sunt așteptați la acest eveniment.

Printre speakeri menționăm Preston So – Director of Research & Innovation la Acquia, Jess XJM –  Code and Community Strategist la Acquia și Jasper Mattsson – Developerul ce a descoperit o eroare extrem de periculoasă în core-ul Drupal, eroare ce ar fi putut afecta peste un milion de website-uri.

Marea majoritate a speakerilor sunt din străinătate (Statele Unite, UK, Finlanda, Spania, Franța și Germania). Evenimentul se mândrește și cu o serie de speakeri români. Dat fiind contextul internațional, toate sesiunile sunt în limba engleză pentru a ușura recepția și transmiterea informației.

Tur ghidat al Bucureștiului și alte surprize.

Biletele pentru HackCamp Bucharest pot fi achiziționate exclusiv online!

Nu se vor vinde bilete la fața locului, așa că toți cei interesați sunt rugați să cumpere bilete în avans. Evenimentul vrea să promoveze valorile României, așadar, un tur ghidat al secretelor Bucureștiului este inclus în conferință.

Contra-cost, cei prezenți la conferință, se pot înscrie și la o excursie în Transilvania. Această regiune a României, cunoscută mai ales ca ținutul misterios al vampirilor, este un loc real cu ceva pentru toată lumea. Această călătorie de 3 zile nu este inclusă în biletul conferinței, dar participanții HackCamp beneficiază de un pachet la un preț special.

Sprinturi de coding, vizite ghidate, petreceri surpriză și multe altele vă așteaptă la această primă ediție de HackCamp. Pentru mai multe detalii legate de eveniment, vizitați și: https://drupalhackcamp.org

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.