Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU Adevărul despre teoria suprapopulării: Boom-ul demografic la Astra Film Cinema

0

Există teorii care susțin că planeta noastră cu greu va mai putea susține omenirea odată ce numărul populației va atinge pragul de 7 miliarde. Documentaristul Werner Boote a căutat cele mai populate și aglomerate locuri din lume pentru a afla cât este mit și cât este realitate în teoria suprapopulării. Filmul Population Boom / Boom-ul demografic va fi proiectat joi, 26 mai de la ora 19:00 la Astra Film Cinema (Piața Mică 11).

Cine și cum decide că planeta este suprapopulată? Cât de mulți oameni sunt prea mulți? Există interese ascunse în spatele acestei teorii? Sunt resursele tot mai reduse, munții de deșeuri toxice, foametea și schimbările climatice efecte directe ale suprapopulării?

Afis Population Boom
Werner Boote examinează mitul suprapopulării împreună cu oameni de știință, cercetători sau activiști din Statele Unite ale Americii, Bangladesh, India, Mexic, China, Austria, Kenya și Japonia. Filmul este o investigație globală, o călătorie cinematografică cu masele între mit, fapte și politică, iar regizorul reușește să transforme o teorie globală controversată într-un subiect de film accesibil oricui tratat cu umor și inteligență.

Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Mai multe informații la tel: 0751.166.516

Trailer: https://youtu.be/YwMO5NrvgXk
Facebook event: www.facebook.com/events/518007881657843/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.