Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Devino plantator sportiv de fapte bune în România!

0

Sub sloganul ”Alergă, pedalează, înoată tare, apoi vino la plantare!”, anul acesta vom lua startul în cadrul mai multor competiţii sportive. „Plantăm fapte bune în România” lansează sportivilor şi amatorilor de sport invitaţia de a participa la acţiunile de împădurire, prin ceea ce îi reprezintă mai bine: sportul.

Poţi alega sau inota pentru noi, individual sau alături de colegi, poţi dona sau ne poţi face galerie! Oricare din varianta aleasă este câştigătoare, de aceea te invităm să te implici!

vizual-general (1)

Pentru a fi la curent cu acţiunile sportive şi pentru a sprijini financiar cauza noastră, accesează http://plantamfaptebuneinromania.galantom.ro/

Galantom.ro este o platformă de fundraising pentru organizaţii nonguvernamentale care aduc schimbare în diferite domenii de activitate prin proiectele lor.

Te invităm să ne fii aproape, în perioada următoare:
• 24 iunie, X-man Oradea
• 2 iulie, Swimathonul Bucureşti
• 9 octombrie, Maratonul Bucureşti
• orice alt eveniment sportiv la care doreşti să participi pentru a susţine „Plantăm fapte bune în România”

Fondurile colectate în urma competiţiilor, vor servi la organizarea acţiunilor de plantare din 12 noiembrie 2016. Pentru fiecare donaţie, vom planta 1 copac în numele donatorului, iar pentru fiecare sportiv care participă în numele nostru, vom aloca un loc la plantarea din 12 noiembrie.

Aleargă, Înoată și Pedalează tare! Apoi vino la plantare! 1.500 de puieți vor fi plantati cu ajutorul tău. Pentru acest lucru avem nevoie de 12.000 RON. Susține-ne cauza! Devino plantator sportiv de fapte bune în România!

Din 2011 am mobilizat 22.180 de voluntari care împreună au plantat 462.200 puieți pe 135.5 hectare de terenuri publice neproductive. 9.512 puieți au fost plantati de către 832 de voluntari din Republica Moldova și România, organizați independent, după modelul nostru.

Printre plantatorii de fapte bune se numără și sportivi (atleți, triatleți, cicliști etc.). Alex Găvan a susţinut proiectul nostru în 2015: https://www.facebook.com/PlantamFapteBuneInRomania/videos

În acelaşi an, Sony Pictures şi-a imaginat o lume mai bună în Romania, prin campania derulată pe canalele AXN. Şi ei au crezut în noi: https://www.facebook.com/PlantamFapteBuneInRomania/videos

Anul acesta, zeci de companii ne-au dat un vot de încredere, participând la proiectul pe care îl derulăm în parteneriat cu Publicis Groupe România: http://www.plantamfaptebune.ro/green-endorsement/

Fii unul dintre susţinătorii noştri. Aleargă, Înoată, Pedalează tare! Apoi vino la plantare!

Despre autor

avatar

Înființată în 2008, EcoAssist are drept misiune generarea unei mișcări sociale în domeniul protecției mediului care implică, în primul rând, voluntarii. “Impactul proiectelor realizate prin EcoAssist a dus la mobilizarea unui număr mare de oamenii, iar eu am crezut întotdeauna că oamenii care petrec timp în folosul comunității sunt exact oamenii de care România are nevoie”, mărturisește Liana Buzea, fondator EcoAssist. “Plantăm fapte bune în România” este inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României și începută de EcoAssist în 2011, Anul internațional al pădurilor și Anul European al voluntariatului. Misiunea inițiativei este aceea de a crește și proteja păduri. Din portofoliul EcoAssist, mai fac parte, alături de “Plantăm fapte bune în România” și ale proiecte. EcoAssist este inițiatorul și reprezentantul legal al primei ediții a "Let's Do It, Romania!" – mișcarea internațională de curățarea țării într-o singură zi, prin implicarea societății civile, a cetățenilor și a autorităților, “Salvați Spațiile Verzi”, campanile națională de advocacy și lobby pentru legislația spațiilor verzi sau “Broșura ECO”, ce a avut drept obiectiv promovarea ecologiei în București.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.