5MS CLUJ – Ediţia 50: ”În căutarea spiritualității”

0

5MS CLUJ vă invită la cea de-a 50-a ediție a evenimentului local de discursuri publice. Evenimentul va avea loc pe data de 30 Mai, cu începere la ora 19:00, în clădirea Casino – Parcul Central.

Această ediție este intitulată “În căutarea spiritualității”, este o ediție în care vom vorbi despre ce înseamnă spiritualitatea în viața noastră și ce impact poate să aibă în viața noastră.

Fiecare prezentare va respecta 2 reguli:
1. Discursul este construit în jurul unei experienţe personale (informaţia livrată este testată pe propria piele de vorbitor, nu doar citată din surse externe);
2. Mesajul discursului este direcţionat spre public (informaţia livrată le va fi de folos oamenilor din sală pentru că va conține un mesaj de valoare).

 

Discursul va fi însoțit de o prezentare cu 20 de imagini care se vor schimba automat la 15 de secunde, generând astfel un discurs de 5 minute.

 

Invitatul special, Daniel Meze, va avea la dispoziție 10 minute (20 de slide-uri care se schimbă la 30 de secunde), el vine să ne vorbească despre viziunea Cabalei, găsirea calității dăruirii și a iubirii.

 

Moment artistic prezentat de un moment de meditație.

 

Câştigătorul va fi desemnat în urma adunării voturilor publicului (60%) cu punctele obţinute de la juriul format din 3 membri ai clubului de Public Speaking, Toastmasters Cluj (40%).

Structura evenimentului:

9 discursuri de 5:00
5 discursuri improvizate de 2:30
1 invitat special cu un discurs de 10:00

1 Moment artistic
Tombolă cu premii
Pauze de socializare

Rezervă-ţi un loc aici  https://5ms.ro/events/spiritualitate/

Mai multe informaţii despre eveniment pe: www.5ms.ro.

Intrarea : 20 lei cu rezervare și 25 de lei fără rezervare .

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.