Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 2 iunie exploram natura pe doua roti la evenimentul La Broaste, editia a 6-a

0

Provocare competitivă sau plimbare în natură, la evenimentul La Broaște 2018

Riders Club v-a pregătit o experiență ciclistă deosebită în pădurea Căldărușani

Pe 2 iunie 2018, ne dăm întâlnire cu natura într-un decor de poveste în superba rezervație Grădiștea – Căldărușani – Dridu, din apropierea Capitalei! Sute de cicliști se vor întrece pe 4 trasee de concurs la evenimentul La Broaște, aflat la șasea ediție, din calendarul Riders Club.

Riderii pasionați de MTB vor avea ocazia să se piardă în priveliștile infinite de verdeață ale pădurii Căldărușani. Situată în sud-estul țării, în județele Ilfov și Ialomița, această arie avifaunistică suprapusă sitului Natura 2000 – Grădiștea – Căldărușani – Dridu, este o încântare pentru ochi cu râuri, mlaștini, lacuri, păduri și pajiști cu floră și faună salbatică adăpostind diferite specii de păsări rare. În vecinătatea sa gasiți monumente istorice, situri arheologice și lăcașuri de cult.

Concursul La Broaște se numără printre cele mai așteptate evenimente de ciclism dedicate amatorilor și le oferă șansa de a redescoperi motivele pentru care s-au urcat prima dată într-o șa de bicicletă mountain bike explorând traseele Scurt – 16 km, Standard – 23 km sau Epic, în două variante, de 46 km sau 69 km, în funcție de abilități. Echipa MTB Academy si cea a MPG îi va aștepta atât pe concurenți, cât și pe susținătorii lor cu o atmosferă deosebită de eveniment, cu diferite servicii și facilități, precum și cu o zonă de relaxare special amenajată la marginea localității Sitaru.

Pentru această competiție, Riders Club păstrează tradiția de a separa complet cursele pentru copii și cea de Agrement de celelalte curse. Astfel, la ora 09:00 vor lua startul concurenții înscriși pe traseul Scurt, iar la ora 11:00 vor pleca în cursă, în valuri, cicliștii înscriși pe traseele Standard, Epic 46 km și Epic 69 km.

Dacă vreți să dați curs acestei aventuri verzi pe două roți, trebuie să știți că înscrierile în evenimentul La Broaște mai sunt deschise până joi, 31 mai, și se fac exclusiv online pe www.ridersclub.ro. Din motive organizatorice acest eveniment are numarul total de participanti limitat la 1.000.

Cea de a 6-a ediție a competiției La Broaște este susținută de Barilla în calitate de sponsor al evenimentului și de sponsorii oficiali  Gatorade, BOSCH, GoldNutrition și Profructta. Partenerii evenimentului sunt Ambulanța de Bicicliete – AmBike, în calitate de partener tehnic, Freerider.ro, partener de sistem, Neste Automotive, MTB ACADEMY, Even’thor ,  A&I CONCEPT TRANSPORT, BIKE FM și Romsilva. Pentru cei mai competitivi rideri, care se vor lupta pentru locurile de pe podium, vor fi oferite premii atractive asigurate de sponsorii concursului. De asemenea, riderii care vor rămâne până la sfârșitul evenimentului vor avea ocazia să participe la o super tombolă cu premii variate.

 

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență RADIO GUERRILLA, partenerul media oficial al sistemului de ciclism, alături de partenerii media: Biciclistul.ro, România Pozitivă, IReporter.ro, Bike Events, si Sports Planner.

 

Calendarul Riders Club 2018 numără în prezent 9 competiții, dedicate în special amatorilor. Capul de afiș este însă, incontestabil, Carpathian MTB Epic, eveniment de 4 zile de la Cheile Gradiștei, o competiție născută din pasiune pentru sport și pentru natură, o experiență de neratat pe potecile înalțimilor Carpaților Centrali din România.

Așadar fiecare iubitor de mișcare poate decide când va începe aventura MTB pentru el. Detalii găsiți pe: www.ridersclub.ro și pe Facebook Riders Club.

 

 

 

 

Despre MPG România:

MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori. Coordonează peste 700 de evenimente sportive pe an, în 70 de orașe. MPG implementează 4 sisteme naționale de sport care formează comunități cu peste 100.000 de practicanți amatori: tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro și un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports –www.corporatesports.ro. Cel mai nou eveniment din calendarul sportiv, lansat în 2017 este Carpathian MTB Epic, o competiție de ciclism pe etape, cu format special: www.carpathianmtb.ro/ro/. În ultimii 10 ani, MPG a implementat peste 4.700 de evenimente sportive și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

 

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.