Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Cealalta capitala“ se pregateste de un an 2011 de exceptie!

0

Veşti bune pentru „Cealaltă capitală“! Te întrebi oare care este cealaltă capitală? Cetatea Carolina este elementul central al brandului de oraş „Cealaltă capitală“ pentru Alba Iulia! Municipalitatea investeşte în cetate şi în promovarea obiectivelor istorice.

Potrivit adevarul.ro în 2011 se vor finaliza lucrările la Bazinul olimpic şi pe cele 24 de străzi din centrul vechi al oraşului. Anul 2011 aduce pentru Alba Iulia o nouă imagine. După crearea unui brand şi a unui logo turistic al oraşului, municipalitatea are de gând să investească în publicitate şi să facă cât mai cunoscută „Cealaltă capitală“.

Autorităţile doresc promovarea printr-un centru de informare a circuitul turistic de la Traseul Celor Trei Fortificaţii precum şi ceremonialul schimbării gărzii.

PS: Citeşte şi articolele publicate de RomaniaPozitiva despre Alba Iulia: despre reabilitarea centrului vechi din Alba Iulia, despre renaşterea oraşului sau …despre capitala Alba Iulia.

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

foto Florin Ghinda, 2009

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.