Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Reabilitarea centrului vechi din Alba Iulia!

2

Municipiul Alba Iulia este primul din ţară care beneficiază de fonduri REGIO pentru dezvoltare urbană, două contracte de finanţare nerambursabilă prin Programul Operaţional Regional fiind semnate sâmbătă în acest sens.

Potrivit unui comunicat transmis de ADR Centru, finanţarea nerambursabilă acordată urmăreşte reabilitarea şi modernizarea Căminului de persoane vârstnice din municipiul Alba Iulia, precum şi reabilitarea străzilor din cartierul vechi al oraşului. Cele două cereri de finanţare contractate sâmbătă fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, ce conţine un set de şapte proiecte, depuse spre finanţare de către Municipiul Alba Iulia pe Domeniul 1.1, Planuri integrate de dezvoltare urbană al Axei Prioritare 1 din cadrul Programului Operaţional Regional, subdomeniul Centre urbane. Prin proiectul „Reparaţii capitale străzi, cu dotare tehnico-edilitară în Municipiul Alba Iulia” vor fi reabilitate 24 de străzi situate în vechiul cartier al Municipiului Alba Iulia, în lungime totală de peste 12,5 kilometri.

via eurourbanism.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.