Vino la Crosul Padurii! 30 mai in Herastrau

0

Vino la Crosul Padurii! Alearga pentru tine si pentru copaci! ViitorPlus si  Asociatia Bucharest Running Club te invita sa alergi in aer liber pentru sanatatea ta si pentru paduri.
Pe 30 mai, in Herastrau, are loc Crosul Padurii, unde vom alerga impreuna in scopul promovarii unei vieti sanatoase, sustinuta de activitati sportive si vom strange fonduri pentru impadurirea terenurilor degradate prin proiectul Adopta un copac!

Pe langa alergare, iti pregatim multa buna dispozitie si curse inedite:

* „Familia Verde” – cros de o singura tura pe parcursul careia, tatal, mama si copilul/copiii trebuie sa alerge pana la finish impreuna.
* „Eco-triatlon”- echipe de trei persoane vor concura in cadrul unei stafete, pe lungimea unei singure ture, la urmatoarele probe: alergare, ciclism, patine cu rotile.

Mai multe detalii despre proiect, inscrieri si taxa de participare pe www.viitorplus.ro/crosulpadurii
Inscrierea este obligatorie pana pe 27 mai 2010 prin e-mail la crosulpadurii@viitorplus.ro

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.