Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Via Sport pe Bulevardul Kiseleff! Oprim traficul in fiecare weekend si facem sport!

0

Bucuresti – 29 iunie – ziua in care Bucurestiul intra in vacanta. Via Sport revine pentru al treilea an consecutiv transformand Bulevardul Kiseleff pentru noua weekend-uri intr-un spatiu neconventional dedicat sportului si divertismentului.

Indiferent daca este zi sau noapte, in fiecare weekend incepand cu data de 29 iunie pana pe 26 august, toti bucurestenii sunt invitati sa faca miscare si sa se distreze pe Bulevardul Kiseleff. Via Sport ii asteapta, indiferent de varsta, cu 10 km² de terenuri de baschet, tenis de masa, tenis de picior, badminton si fusbal unde pot veni sa se joace cu prietenii ori copiii. Iubitorii miscarii pe doua roti vor avea de asemenea un loc dedicat – 2 benzi numai pentru ei, precum si biciclete la discretie.

Dincolo de crearea unui context de divertisment si relaxare, Via Sport isi asuma si un rol educational prin incurajarea bucurestenilor de a practica sporturi si de a face miscare in are liber.

Avand in vedere ca ne dorim cu totii sa ne bucuram de vremea frumoasa cat mai mult timp, de ce sa ne izolam in spatii inchise? Sau de ce sa ne straduim sa cautam un teren liber pentru a face sport, cand este atat de simplu sa mergem intr-un loc unde le avem pe toate, in aer liber si gratuit?

“Via Sport este unul dintre proiectele noastre de suflet, poate chiar cel mai indragit intrucat reprezinta un prim pas in transformarea orasului intr-o adevarata capitala europeana si un pas mare in schimbarea modului de viata devenit tot mai sedentar al bucurestenilor.” a declarat Dan Dumitrescu, Managing Partner – Eventness.

Proiectul semnat de Eventness este in linie cu preocuparile Primariei Municipiului Bucuresti in ceea ce priveste aducerea Bucurestiul mai aproape de capitalele civilizate si moderne ale lumii, motiv pentru care Via Sport se afla la cea de-a treia editie, anul acesta cuprinzand toata perioada verii.

La finalul celor noua saptamani, Eventness si PMB vor dona intregul echipament logistic mai multor scoli din capitala.

Vino la Via Sport in fiecare weekend din perioada 29 iunie – 26 august, de vineri seara pana duminica dupa-amiaza. Bucura-te de sport pe bulevard!

Nu exista limita de varsta, iar intrarea este libera.

—–

Eventness: Via Sport/BTL/Baneasa Shopping City/Campionatul Mondial de Bucuresti/evenimente proprii. www.eventness.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.