Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 5 mai exploram natura pe doua roti la ZIUA B, editia a 6-a

0

Aventură și provocare la mișcare în natură, la ZIUA B, ediția 2018

Un nou sezon Riders Club, plin de aventuri în mijlocul naturii și noi surprize, ia startul în această primăvară. Prima experiență de mountain bike ce adună un număr record de participanți din această comunitate este ZIUA B!

Aflat la cea de-a 6-a ediție, evenimentul oferă oportunitea de a vă bucura din nou de mișcare în pădure, de aer curat și de a colecționa noi amintiri alături de familie și prieteni. Pe 5 mai 2018, pe malul lacului Cernica, ZIUA B dă startul concursurilor de ciclism MTB din calendarul sistemului Riders Club, destinat sportivilor amatori.

Fie că v-ați testat deja abilitățile de rideri în cursele din anii trecuți, pe teren plat, deal sau munte, fie că sunteți abia initiati in acest sport superb, fie că vă declarați iubitori de viteză sau pasionați de plimbare în natură, evenimentul ZIUA B este locul perfect pentru a explora toate aceste posibilități. De la atmosfera veselă și distractivă din zona de Start/ Finish, până la cursele variate pe trasee pitorești în inima naturii, fiecare moment al zilei vă va încânta și veți avea o experiență de poveste alături de oameni cu spirit frumos.

Așadar, pe 5 mai, vă invităm să explorați două trasee, desenate pe malurile lacului Cernica și croite prin mijlocul pădurii Cernica-Pantelimon, pregătite special pentru voi de echipa MPG și multiplul campion național Răzvan Jugănaru.  Pentru  cicliștii începători și pentru copii, începând de la vârsta de 5 ani, este creată tura scurtă de 19 kilometri, accesibilă și usor de parcurs, astfel încât oricine să poată beneficia de o plimbare de neuitat în natură. Participanții cu ceva mai multă experiență vor putea aborda cursa lungă, pe traseul Standard, de 38 de kilometri, care va oferi ocazia numai bună de a goni pe cărările întortocheate ale pădurii și de a admira culorile vii ale primăverii. Înscrierile sunt deschise și se fac online pe pagina evenimentului de pe www.ridersclub.ro, iar până pe 21 martie beneficiați de prețul minim de înregistrare de 85 de lei de persoană. Pentru copii este valabil tariful unic de 45 de lei pe toată durata înscrierilor. Pe cele două trasee se vor desfășura nu mai puțin de 41 de curse în total.

Startul se va da dintr-o zonă deosebit de atractivă, in imediata vecinătate a Extreme Park Cernica, unde veți avea la dispoziție numeroase facilități: parcare, restaurante, dar și posibilitatea de a traversa lacul Cernica pe tiroliană, toate acestea oferind atât sportivilor cât și susținătorilor lor oportunitatea de a se bucura de o zi de primăvară în aer liber. În cadrul evenimentului este asigurată o zonă de relaxare în care participanții și susținătorii lor vor avea acces la terasă, catering și puncte de alimentare și hidratare. Nevoile concurenților vor fi acoperite de multiplele facilități disponibile în zona de Start, printre care se numără asistența medicală, garderoba, vestiarul și asistența mecanică pentru biciclete, oferită de AmBike – Ambulanța de Biciclete.

Pe lângă aventurile de pe traseu, participanții vor avea numeroase beneficii pregătite de Riders Club împreună cu sponsorii și partenerii evenimentului.

Cea de a 6-a ediție a competiției ZIUA B este susținută de Gatorade si BOSCH, în calitate de sponsori oficiali, de RADIO GUERRILLA, partenerul media oficial al competiției, de sponsorii de sistem Tomatina si BONO și de sponsorul de eveniment GoldNutrition, precum și de partenerul de locație Extreme Park Cernica. Parteneri de sistem sunt Freerider.ro, AmBike – Ambulanța de Biciclete, Even’thor si ROMSILVA. În pachetul competițional, participanții vor găsi: numărul de concurs cu un cip unic de cronometrare atașat; tricoul evenimentului ZIUA B, gel GoldNutrition, precum și alte produse asigurate de sponsori. La finalul curselor, concurenții vor beneficia de o medalie de Finisher, iar apoi se vor putea relaxa în zona de catering unde vor primi câte o porție gustoasă de mâncare.

Pentru cei mai competitivi, care se vor lupta pentru locurile de pe podium, vor fi oferite premii atractive asigurate de sponsorii evenimentului.

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență, Biciclistul.ro, România Pozitivă, IReporter.ro, Bike Events si Sports Planner.

Calendarul Riders Club 2018 numără în prezent  9 competiții în total, dedicate în special amatorilor, iar anul acesta vor fi lansate noi provocări, așadar fiecare iubitor de mișcare poate decide când va începe aventura MTB pentru el. Detalii găsiți pe: www.ridersclub.ro.

Despre MPG România:

MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori. Coordonează peste 700 de evenimente sportive pe an, în 70 de orașe. MPG implementează 4 sisteme naționale de sport care formează comunități cu peste 100.000 de practicanți amatori: tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro și un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports –www.corporatesports.ro. Cel mai nou eveniment din calendarul sportiv, lansat în 2017 este Carpathian MTB Epic, o competiție de ciclism pe etape, cu format special: www.carpathianmtb.ro/ro/. În ultimii 10 ani, MPG a implementat peste 4.700 de evenimente sportive și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.