Miscarea de Reciclare la Craiova, 25 iulie 09

3

Mişcarea de Reciclare a fost la Braşov în 18 iulie 2009!
Acum a sosit rândul pentru Craiova şi Constanţa!

lectii-de-recilare-in-weekend-1249b-300x3001Miscarea de Reciclare se va desfăşura în Craiova pe 25 iulie 2009.

Miscarea de Reciclare este primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri reciclabile). Campania se desfasoara sub patronajul ministerului Mediului si are ca principal partener Societatea Romana de Televiziune. Miscarea de Reciclare isi propune sa devina platforma nationala de constientizare si informare asupra nevoii de a recicla. Isi propune sa implice atat publicul larg, cat si autoritatile, companiile si ONG-urile.

Program Reciclare la Craiova, 25 iulie 09 conform ziarului Gazeta de Sud. (completare, azi 24 iulie 09)

„Între orele 11.00 şi 13.00, în Piaţa „Mihai Viteazul“, pe strada A.I. Cuza şi pe Calea Bucureşti vor fi împărţite flyere ecologice, mere verzi, insigne eco – cu informaţii despre eveniment, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Craiova. Voluntarii campaniei vor merge pe biciclete şi pe role, în minicircuite prin oraş, iar seara, de la ora 19.00, pe Velodromul din Parcul „Nicolae Romanescu“ vor avea loc concursuri şi surprize eco şi un concert în aer liber cu Bere Gratis şi Direcţia 5.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

3 comentarii

 1. avatar

  Mulţumim pentru întrebare!

  Am completat articolul cu informaţii de pe site-ul ziarului Gazeta de Sud
  http://www.gds.ro/Societate/2009-07-23/Miscare+de+reciclare+la+Craiova

  Program Reciclare la Craiova, 25 iulie 09

  “Între orele 11.00 şi 13.00, în Piaţa „Mihai Viteazul“, pe strada A.I. Cuza şi pe Calea Bucureşti vor fi împărţite flyere ecologice, mere verzi, insigne eco – cu informaţii despre eveniment, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Craiova. Voluntarii campaniei vor merge pe biciclete şi pe role, în minicircuite prin oraş, iar seara, de la ora 19.00, pe Velodromul din Parcul „Nicolae Romanescu“ vor avea loc concursuri şi surprize eco şi un concert în aer liber cu Bere Gratis şi Direcţia 5.”

  Week-end plăcut!

 2. avatar

  Multumesc pentru informatie. Mai am totusi o nelamurire… aceasta campanie „este primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii”, dar se va face ceva concret .. in sensul ca se vor amenaja si spatii speciale pentru colectarea deseurilor reciclabile sau doar se va sarbatori „Miscarea de reciclare” si dupa … vor ramane gunoaie pe starda (ca si la alte evenimente de acest gen)? Eu caut de ceva timp un centru de reciclare a hartiei si … nu am gasit nicio informatie precisa … va multumesc anticipat

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.