Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inscrie-te pentru programul international de voluntariat oferit de AIESEC Bucuresti

0

Vrei sa te dezvolti intr-un mediu international?

Inscrie-te pentru programul international de voluntariat oferit de AIESEC Bucuresti.

AIESEC Bucuresti  te invita sa te inscrii pana pe data de 21 martie, pentru programul international de voluntariat, Global Community Development Program (GCDP). GCDP-ul este unul dintre cele mai importante proiecte AIESEC, fiind prezent in nu mai putin de 100 de tari, printre care Brazilia, India, Taiwan, Polonia, Italia s.a.  Alege intre social work, predare in limba engleza, psihologie, sociologie, training, project management, marketing, ecologie s.a. si timp de minim 6 saptamani fii parte a unei experiente internationale!

Indiferent de tara in care alegi sa pleci, din cele partenere, vei avea alaturi, pe tot parcursul experientei tale, echipa AIESEC din tara gazda. Vei lucra intr-un mediu international, cu tineri care au ales, ca si tine, un program de voluntariat AIESEC, iar reteaua ta de prieteni se va extinde la nivel global.

Avantajele unui internship cu AIESEC  sunt lunga experienta de schimburi interculturale in Bucuresti si in lume, siguranta si varietatea optiunilor. Fii printre miile de tineri care aleg anual un GCDP si echipa AIESEC Bucuresti iti va oferi suportul pentru selectarea si aplicarea pentru un program, apoi pentru obtinerea vizei si a altor documente necesare. In plus, vei avea parte de traininguri de pregatire pentru ca experienta ta internationala sa fie de neuitat.

Inscrierea se face pe site-ul AIESEC Bucuresti ( http://www.aiesecbucharest.ro ), urmand ca intre 22-25 martie sa aiba loc interviurile de grup, iar intre 27-29 martie cele individuale. Dupa aceste doua etape are loc perioada de inductie care se desfasoara intre 1-10 aprilie, in cadrul careia vei afla mai multe despre AIESEC si vei avea oportunitatea de a vorbi cu persoane care au fost plecate in diverse tari cu acest program. Intre timp, iti poti cauta deja internshipuri si poti incepe pregatirea pentru momentul plecarii, insa nu inainte de interviul final, care va avea loc intre 12-14 aprilie.

PosterMedia (1)

Despre AIESEC Bucuresti

aiesec-7971051AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 113 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor.

Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 10.000 de oportunitati de leadership, 10.000 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.

Pentru mai multe detalii: 

http://www.aiesecbucharest.ro/ ser-2013/

http://www.facebook.com/aiesec.bucharest.page?fref=ts         

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.