Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Încep înscrierile pentru Literatura Rulează #1

0

Spuneam în urmă cu câteva săptămâni că dăm startul unui nou proiect. Este vorba, după cum bine ţi-ai dat seama, despre Literatura Rulează.

Au trecut aşadar zilele în care ai putut citit romanul ales pentru prima întâlnire şi a venit momentul înscrierilor. Dacă totuşi vestea despre evenimentul nostru a trecut pe lângă tine, poţi găsi aici mai multe detalii.

Ca să nu o mai lungim, în continuare vei avea de răspuns la câteva întrebări pentru a putea ocupa unul dintre cele 20 de locuri pregătite de noi în Literat Caffe. Şi aici trebuie să menţionez că dacă vrei să vii la film cu prietenul, prietena, colegul, sau colega de bancă, este musai ca fiecare participant să se înscrie pe formularul de mai jos pentru a putea organiza cât mai bine locurile în sală.

De asemenea, trebuie să mai adaug că fiecare înscris trebuie să fi respectat regula evenimentului, şi anume aceea de a fi citit deja carteaMemoriile unei gheişe a lui Arthur Golden.

Şi nu înainte de a te lăsa să completezi formularul de mai jos, este bine să te anunţ că te aşteaptă o seară plină de surprize pregătite în colborare cu prietenii noştri de la Literat Caffe, dar şi de la Editura Litera.

Dar ca să păstrăm suspansul, te las să te ocupi de înscriere şi sper să ne vedem la eveniment pentru a afla despre ce surprize este vorba!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.