Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GALA „STELE ROMÂNEȘTI”: OVIDIU LIPAN ȚĂNDĂRICĂ

0

 GALA „STELE ROMÂNEȘTI”: OVIDIU LIPAN ȚĂNDĂRICĂ – PRIMA EDIȚIE –

Prima ediţie a Galei „Stele Românești” a avut loc luni, 18 noiembrie, la World Trade Center București. Personalități marcante ale lumii artistice, culturale, politice și din mediul de afaceri au sărbătorit alături de Ovidiu Lipan Țăndărică împlinirea a 50 de ani de activitate artistică.

După ce artistul a fost decorat de către doi dintre președinții României – Meritul Cultural în Grad de Cavaler (acordat în 2004 de către Președintele Iliescu) și Meritul Cultural în Grad de Ofițer (acordat în 2007 de către Președintele Băsescu), iar în 2003, Ministerul Culturii și Cultelor i-a acordat Premiul de Excelență pentru întreaga activitate – seria de premii și decorații a continuat în cadrul evenimentului de luni seară. Primăria Municipiului București, reprezentată de Marcel Nicolaescu, viceprimar, i-a acordat lui Ovidiu Lipan Ţăndărică diploma In Honoris, pentru remarcabila contribuție adusă vieții cetății Bucureștilor.

Printre invitații prezenți la eveniment s-au aflat: Maria Grapini, ministru delegat pentru Turism și IMM-uri, Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, Margareta Pîslaru, Delia Antal, Silviu Prigoană & Adriana Bahmuțeanu, Cătălina Mustață, Ivan Patzaichin, Adina Buzatu, Teo Boar, grupul Bosquito, Magda Catone, Florin Chilian, Dorian Ciubuc, Toma Enache, Mihai Leu, Norris Măgeanu, Răzvan Nicolescu, Liza Panait, Florin Silviu Ursulescu, Florentina Satmari, reprezentanți ai ambasadelor Franței și Canadei, precum și oficialități din Guvernul României.

Nancy Brandes, Mircea Baniciu, Ioan Cărmăzan, Marius Mihalache, Mani Neumann, Rona Harner, Stelu Enache, Ruxandra Săraru, Alexander Lipan, Grupul Balcano și Fanfara 10 Prăjini au urcat pe scenă pentru a depăna amintiri sau ca să încânte publicul cu momente muzicale live.

Sărbătoritului serii, Ovidiu Lipan Țăndărică, i s-a confirmat, dacă mai era nevoie, cât este de iubit: Mani Neumann a sosit la eveniment direct de la Dortmund, intrarea sa în sală, cu un solo de vioară, făcând deliciul audienței. Nancy Brandes a venit special de la Tel Aviv, iar Rona Hartner, de la Paris. De asemenea, declarațiile făcute pe scenă de către prietenii săi, au emoționat: „Când am citit că Ovidiu Lipan Ţăndărică sărbătoreşte 50 de ani de activitate, m-am întrebat oare ce vârstă am eu. Pentru că eu am crescut cu Ovidiu Lipan Ţăndărică. Am trăit, am iubit cu muzica lui”, a spus Ruxandra Săraru, iar Ioan Cărmăzan a completat: „Numai cine n-a vrut, n-a fost în seara aceasta alături de Ovidiu Lipan-Ţăndărică.”

În plus, unul dintre cele mai frumoase cadouri primite de Ovidiu Lipan Țăndărică a fost o sticlă de vin vechi de jumătate de secol. Revolver, în calitate de co-organizator și producător al evenimentului, va continua acest proiect cu un turneu aniversar „Ovidiu Lipan Ţăndărică. 50 de ani de activitate”.

Gala „Stele Românești” este axat în exclusivitate pe omagierea unor mari personalități ale României, personalități cu o impresionantă carieră pentru care o reconfirmare a valorii incontestabile, în cadru aniversar, reprezintă un gest firesc și necesar. Astfel, Gala urmăreşte să readucă în atenţia publică pe acei români de excepție care au reprezentat și reprezintă România în lume şi care au adus o contribuţie importantă  în domeniul lor de activitate.

Casa Regală a României și-a manifestat interesul pentru proiectul Gala „Stele Românești” și disponibilitatea de a susține edițiile viitoare.

Prima ediţie a Galei „Stele Româneşti” va fi transmisă de TVR1 în preajma Sărbătorilor.

Organizatori: World Trade Center Bucureşti și Revolver

Producător: Revolver

Co-producător: TVR

Sponsori: Apa Nova, BlueAir, Borsec, Campofrio, Murfatlar, Asociația Brokerilor, Bigotti, Nissa, BSB, M. Marquise, Liza Panait, Mihai Albu, Georgiana Ioniţă.

Cu sprijinul: Agerpres

Parteneri media: 24 FUN, Etno TV, Jurnalul Național, Cațavencii, Sunete, Realitatea.net, CalendarEvenimente.ro, RoEvents.ro, 220.ro, iConcert.ro, getlokal, inOras.ro

Ovidiu Lipan Tandarica

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.