Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Distracţie şi voie bună la Caravana BookLand, în Vaslui

0

 Ca să ai cu ce!

Racoarea de afară nu îi împiedica să se distreze în acestă saptamână pe cei din Caravana BookLand din Vaslui. Unde? In Silver Mall. Facepainting, cavaleri şi prinţese, Albă ca Zapada şi mult îndrăgitele personaje Disney îi vor distra cu siguranţă pe copii. Caravana BookLand ii aşteaptă aşadar în fiecare după amiază din acestă saptamână în număr cât mai mare să va distrati împreună cu personajele din cărţile Caravanei BookLand.

Asadar, pentru o saptamână minunată va recomand BookLand!

Ai cu ce te lăuda?Vino în Caravana BookLand, unde găsești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante.

     “Ajunşi la cea de-a doua colaborare, suntem bucuroşi să găzduim în Silver Mall Vaslui, acest eveniment mult aşteptat cu nerăbdare de cititori, Târgul de Carte Bookland. Avem încă o dată plăcerea de a sprijini organizatorii evenimentului îmbinând în cadrul mallului activităţi distractive şi recreative cu cele educaţionale şi culturale.

Astfel, ne deschidem larg porţile celor pasionaţi de lectură, iubitorilor de cunoaştere şi tuturor celor care doresc să redescopere universul minunat al cărţilor!” declară Cristina Stavarachi, Marketing Manager Silver Mall.

    “Anul acesta, BookLand revine și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregătit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic până la cel mai mare”, Coordonator  BookLand.

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cărtii, te aşteptăm în comunitatea BookLand. Alătura-te şi tu cu un LIKE:  https://www.facebook.com/targdecarte

BL_Bannerweb_Vaslui_339x480px_static1

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.