Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Decernarea premiilor Fotograful Anului

0

„Ieri, 11 ianuarie 2010, a avut loc in holul principal al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din Bucuresti decernarea premiilor din cadrul primei editii a concursului national Fotograful Anului, organizate de catre Asociatia Artistilor Fotografi din Romania. Premiile au fost decernate in prezenta Ministrului Culturii si Patrimoniului National, domnul Kelemen Hunor.

Data de 11 ianuarie a fost aleasa pentru decernare datorita semnificatiei pe care o poarta, fiind ziua in care s-a nascut Carol Popp de Szathmary, primul fotograf roman, unul dintre primii zece fotografi din Europa si primul fotograf de razboi din lume. In cinstea sa  AAFR a depus la Ministerul Culturii documnetatia necesara pentru instituirea pe 11 ianuarie a unei Zile Nationale a Fotografiei.

Inainte de decernarea premiilor Fotograful Anului, s-au decernat medaliile oferite de catre FIAP (Federatia Internationala a Artei Fotografice) fotografilor din Romania care indeplinesc conditiile necesare pentru a primi aceste distinctii.

Cel dintai premiat in cadrul festivitatii a fost chiar fotograful anului, Sorin Onisor. Juriul, condus de cunoscutul fotograf Radu Sigheti, pana de curand seful sectiei foto Reuters Africa, a decis ca Sorin Onisor a inscris cele mai interesante fotografii in cele mai multe categorii de concurs. De altfel, el a castigat si toate cele trei premii la categoria fotojurnalism. Au urmat pe rand toti ceilalti castigatori ai categoriilor de concurs, pe care i-am anuntat cu alta ocazie (http://www.nikonisti.ro/articol.php?id_articol=245).

Fotograful Anului se doreste a fi un concurs anual, care sa premieze cei mai buni fotografi din Romania la urmatoarele categorii foto: portret, natura, nud, fotojurnalism, sport, fine art, nunta, publicitate moda si multimedia.”

via nikonisti.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

curs-foto

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.