Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Continuă campania “Salvați o citadelă a culturii”

0

Criza generată de virusul COVID 19 se va termina. Atunci mulți dintre noi vom dori să ne întoarcem la cultură, având speranța că vom mai găsi evenimente la care să participăm. Deja finanțatorii și sponsorii alocă resursele pentru urgențele medicale.

Un eveniment de tradiție care poate continua, poate fi salvat doar prin solidaritate este Festivalul de la Palatul Mogoșoaia.

Sunt două modațități foarte simple de a ajuta:

  1. Prin simpla completare, semnare a formularului 230, puteți redirecționa impozitul (care deja vi-a fost luat). 3.5 % din impozitul care vi-a fost reținut anul trecut va fi redirecționat către o entitate nonprofit (Asociația Pro Valores), în termen de 90 de zile de la depunerea formularului.
  2. Donând în cadrul campaniei internaționale de strângere de fonduri:

https://gogetfunding.com/mogosoaiapalacefestival/?fbclid=IwAR0lxuYWikJMCSMIc82f9AeMtXgJU17DPsk1gVJwk992MO3IpJypZ95CwLc

Prin solidaritate putem salva o citadelă culturală – Festivalul de la Palatul Mogoșoaia.

Completați, semnați Formularul 230 și anunțați-ne prin e-mail – asociatiaprovalores@gmail.com. Puteți să ni-l trimiteți pe e-mail fotografiat/ scanat și îl trimitem noi prin poștă către ANAF.

Datele sunt: Asociația Cultural Sportivă Pro Valores, CIF 31017789, cont IBAN: RO05BACX0000001180365000.

Alăturați-vă celor care deja s-au implicat în acestă campanie, semnând formularul 230: senatoarea Liliana Sbîrnea, actrița Lamia Beligan, violonistul Adrian Florescu – concert maestru al Orchestrei Naționale Radio, violoncelistul Florin Mitrea – șef de partidă în Orchestra Națională Radio, artistul visual conf. univ.dr. Valeriu Mladin, pianistele Viorela Ciucur, Andreea Butnaru și Adriana Toacsen – Ponta, harpista Maria Bîldea, baritonul Cristian Ruja, Ana Sevan – directorul Casei de Cultura din Turda, realizatorii Radio România: Sorina Goia, Cristian Marica, Ștefan Naftanailă, Olesea Savvateeva, Alexandru Turcu – secretar literar al Teatrul de Comedie din București, la această listă adăugându-se numeoși iubitori ai culturii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.