Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alearga la Crosul Padurii, 4 noiembrie 2012, in Parcul Tineretului din Bucuresti

0

Crosul Padurii este un eveniment sportiv de strangere de fonduri cu traditie pentru programul “Adopta un copac!”, in anii trecuti fiind unul din antrenamentele pentru Maratonul International Bucuresti.

Anul acesta, ALERGAM LA CROS PENTRU PADUREA COPIILOR!

Padurea Copiilor este o campanie a programului ”Adopta un copac!”, in care ne propunem sa plantam cate un puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania, pentru ca atunci cand vor creste si copiii nostri vor avea nevoie de aer curat!

Crosul de anul acesta va avea loc in 4 noiembrie 2012, in Parcul Tineretului din Bucuresti.

POTI ALERGA LA UNA DIN CELE 3 CURSE:

  • Cursa lunga de 10 km. Taxa de participare reprezinta o donație de 50 lei pentru cei care doresc tricou din bumbac si de 70 lei pentru cei care doresc un tricou tehnic.
  • Cursa Populară de 3 km. Taxa de participare reprezinta o donație de 30 lei, iar alergatorii primesc tricou din bumbac.
  • Cursa Copiilor de 1 km. Taxa de participare reprezinta o donație de 3kg de deșeuri de hârtie.

Înscrierea la oricare din curse se face prin completarea acestui formular.

Pentru ca inscrierea sa fie Finalizata dupa completarea formularului va rugam sa faceti plata cursei pana pe 1 Noiembrie 2012, prin:

1. Virament bancar in conturile de RON al ViitorPlus: RO61RNCB 0085 0439 5170 0001 deschis la BCR – Agentia World Trade Center; sau RO68INGB 0000 9999 0238 0164 deschis la ING Bank – Sucursala Bucuresti cu mentiunea “Inscriere Crosul Padurii cursa…..”.

2. Online pe site-ul ViitorPlus – AICI cu mentiunea “Inscriere Crosul Padurii cursa  …..”.

3. La sediu asociatiei ViitorPlus: Str. Ion Nistor, nr. 2, ap. 01, sector 3, Bucureşti (langa Palatul Şuţu)

TRASEUL

Cursa 10 km – Traseul: plecare de la intrarea in Parcul Tineretului,dinspre Liceul Sincai – aleea principala pana la lac – se coboara spre lac prin dreapta – se inconjoara lacul de 3 ori si se intra pe aleea bretea din dreapta podului inapoi spre aleea principala – finish la punctul de start de la intrarea in parc, de unde s-a dat startul.

Cursa 3 km – acelasi traseu doar 1 singura data.

Cursa 1 km – Startul este la intrarea Parcul Tineretului, dinspre Liceul Sincai – aleea principala pana la podul de peste lac – intoarcere pana la intrarea in Parc pentru finish.

Taxa inedita in maculatura (hartie) doreste sa incurajeze reciclarea si sa atraga un semnal de alarma ca sin prin Reciclarea Hartie se pot salva de la Taiere Copaci.

In 2011 la Crosul Padurii, 405 alergători au fost prezenţi, contribuind prin donarea unei taxe de înscriere, dar şi a unei cantităţi de minim 3 kg de deşeuri de hârtie per participant în vederea reciclării. Astfel, s-au colectat 2.036 de kilograme de hârtie ce urmează a fi reciclată şi fonduri pentru plantarea a 4.000 de puieţi în cadrul proiectului „Adoptă un copac!”.

Multumim alergatorilor si va asteptam sa alergati si anul acesta la Crosul Padurii pentru ca noi cu Fiecare Pas al Tau plantam Copaci!!!

www.crosulpadurii.ro

 

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.