Ploieşti: Aleargă, donează și implică-te în #supercursafaptelorbune

0

Pe 9 iunie te aşteptăm la Parcul Municipal Vest să ne implicăm împreună în cel mai dinamic eveniment filantropic din Ploieşti. 25% din taxa fiecărui alergător se duce către unul dintre cele 6 proiecte prahovene înscrise. Descoperă-le pe toate aici =>http://bit.ly/2LNjmd5 .


Până pe 31 mai te poți înscrie la una dintre cele 4 curse ale competiției:

  • Semimaraton – cursă individuală de 21 de km la care se pot înscrie doar persoanele peste 18 ani, iar minorii între 16 și 18 ani doar dacă sunt legitimați la un club sportiv, taxa fiind de 75 lei/persoană
  • Semimaraton – cursă în ștafetă de 21 de km.  Grupurile pot fi formate din 2 sau 4 persoane, iar taxa este de 75 lei/persoană.
  • Cros –  cursă de 3 km unde se poate înscrie orice persoană peste 14 ani, taxa fiind de 50 lei/ persoană
  • Cursa familiilor – cursă de 1 km unde se pot înscrie grupuri care sunt sau se simt a fi o familie (maxim 5 membri/familie)., taxa fiind de 30 lei/familie

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.