Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Future Banking 2019: Mai sunt cateva zile pana la cel mai mare eveniment de FinTech si digital banking din regiune

0

Mai sunt mai puțin de 4 zile până la începerea celui mai mare eveniment de FinTech și digital banking din România. Te așteptăm și pe tine la Future Banking pentru a afla de la cei peste 50 de speakeri și jurați care sunt tendințele în industrie și ce startup-uri contribuie prin inovație la dezvoltarea mediului financiar.

Te invităm să participi în 14 și 15 mai la cele opt panel-uri de dezbateri, să urmărești numeroși key speakeri internaționali, să testezi soluțiile FinTech-urilor din Demo Zone sau doar să te bucuri de networking alături de alte câteva sute de pasionați de FinTech și banking digital.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.